Χριστιάννα Κατσιέρη

Η Χριστιάννα Κατσιέρη είναι ένα κορίτσι το οποίο έγινε γνωστό μέσω της συμμετοχής της στο “My style rocks” και από την αρχ’η πουυ εμφανίστηκε έχει καταφέρει να αποκτήσει μια και βασική “εχθρό”, η οποία δεν είναι άλλη από τη Βασιλική Λιγνού.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Το μοντέλο με τα πανύψηλα πόδια και το εντυπωσιακό παρουσιαστικό, έχε φέρει στην πασαρέλα περίεργα looks ενώ έχει κατηγορηθεί ουκ ολίγες φορές για στιλίτσα καθώς κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν έχει βοήθεια. Η ίδια έχει παραδεχτεί πως μόνο μια φορά είδε ένα look σε βιτρίνα και το αντέγραψε κάνοντας, βέβαια, κάποιες τροποποιήσεις.

Η φοιτήτρια αισθητικής η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά , μπορεί να έχει κάποιος “haters” μέσα στο παιχνίδι, αλλά στο Instagram έχει αρχίσει να κερδίζει το δικό της κοινό και έχει δημιουργήσει δυο λογαριασμούς. Πιθανότατα, ο ένας λογαριασμός είναι είναι επαγγελματικός – να δείχνει δουλειές από τις φωτογραφίσεις που κάνει – και ο άλλος να είναι πιο “προσωπικός”.

Η παίκτρια του “My Style Rocks” είναι ένα από τα πρόσωπα που είχε εμφανιστεί σε οντισιόν του GNTM στο παρελθόν και ήταν άλλος άνθρωπος καθώς είχε κατάξανθα μαλλιά και ήταν πιο μικρή σε ηλικία.

Η Χριστιάννα Κατσιέρη έχει δημιουργήσει δυο λογαριασμούς στο Instagram μάλλον γιατί τη βολεύει και στον πρώτο μετρά 10Κ ακολούθους και στον δεύτερο 1+Κ.

Το beef με τη Λιγνού και την Emilia Vodos

H Xριστιάννα είναι ένα κορίτσι το οποίο έχει χρησιμοποιήσει αρκετές φορές ειρωνικό ύφος για να απευθυνθεί στη Βασιλική και την Εμιλία Βόντος οι οποίες την έχουν κατηγορήσει για στιλίστα.

Οι δυο φίλες φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν τη στηρίζουν και εκείνη με τον δικό της τρόπο απαντά σε όλα τα κακόβουλα σχόλια που της κάνουν γιατί θεωρεί πως έχουν κάνει μια συμμαχία κατά της .

Τσέκαρε και αυτά: