Χριστιάννα Κατσιέρη

Φωτιές άναψε για μια ακόμη φορά η Χριστιάννα Κατσιέρη στο πλατό του “My style Rocks” καθώς “απάντησε” μέσω stories στο Instagram σε κάτι που είχε πει η Βασιλική Λιγνού (επίσης στο Instagram) και όπως καταλαβαίνεις έγινε ένας μικρός χαμός.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η Βασιλική Λιγνού εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές για να την κρίνουν για το look της αλλά ήθελαν να μάθουν τι συμβαίνει με τη Χριστιάννα και εκείνη αμέσως τους είπε.

Η παίκτρια είπε πως μια πρώην συμπαίκτρια της ανάρτησε κάποιες εικόνες με αντεγραμμένα looks στο Instagram και είπε πως εφόσον υπάρχουν “αντιγραφές” ήταν άδικη η αποχώρηση της. Και η Βασιλική έκανε αναπαραγωγή τις εικόνες που έδειχναν τη Χριστιάννα.

Η Χριστιάννα Κατσιέρη απάντησε με τον δικό της τρόπο και στο παιχνίδι παραδέχτηκε πως έχει αντιγράψει μια φορά ένα look από βιτρίνα και πως δεν έχει στιλίστα. Ωστόσο, τόνισε πως όταν άλλη κοπέλα (καρφί για την Εμιλία Βόντος) φέρνει looks από σχεδιστή, η Βασιλική δε λέει τίποτα.

Η Emilia Vodos άκουσε όσα είπε η Χριστιάννα και δεν μπόρεσε να κρατηθεί, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και να της πει πως είναι πολύ κακό αυτό που κάνει ενώ την κατηγόρησε για διάφορα πράγματα που βγαίνει και λέει!

Δε θα ηρεμήσουν ποτέ!

Τσέκαρε και αυτά: