Χριστιάννα Κατσιέρη

Ένα κορίτσι με στέμμα είναι η Χριστιάννα Κατσιέρη η οποία μέσω του λογαριασμού που διαθέτει στο Instagram καταφέρνει να μαγνητίσει τα βλέμματα όλων αφού είναι μια αιθέρια ύπαΡξη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το νεαρό μοντέλο είναι ένα από τα κορίτσια που μπήκαν στο ριάλιτι μόδας “Μy Style Rocks” και θέλει να κερδίσει τις εντυπώσεις με το στιλ της και με την ομορφιά της μιας και είναι συνηθισμένη να ανεβαίνει στις πασαρέλες και να εντυπωσιάζει.

Η 19χρονη Χριστιάννα Κατσιέρη είναι ένα από τα κορίτσια που θα εντυπωσιάσουν και από μικρή ηλικία ήθελε να ασχοληθεί με τη μόδα. Μεγάλωσε και γεννήθηκε στον Πειραιά και έχε σπουδάσει αισθητική.

Είναι ένα κορίτσι που εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό “MISS Earth” και ο κόσμος του μόντελινγκ την ενδιαφέρει πολύ.

Mπορεί να είναι η μικρότερη του ριάλιτι μόδας αλλά δε σημαίνει πως είναι αδύναμη και οι εικόνες που θα παρουσιάσει αναμένεται να είναι ιδιαίτερες και εντυπωσιακές.

Μέσω του Instagram παρουσιάζει ένα σέξι χαρακτήρα ενώ ο τρόπος που βάφεται αναδεικνύει τα έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου της με τον καλύτερο τρόπο.

Το Instagram της

Η Χριστιάννα Κατσιέρη είναι ένα νέο κορίτσι το οποίο ασχολείται έντονα με το Instagram και στις εικόνες που δείχνει παρουσιάζει ένα πολύ ιδιαίτερο προφίλ.

Ποζάρει στη Μύκονο, μέσα σε μια λιμουζίνα και με ένα στέμμα από τη στιγμή που συμμετείχε στο διαγωνισμό και το πρόσωπο της είναι πολύ λαμπερό και όμορφο.

Τα ρούχα που επιλέγει δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως casual διότι θέλει να υπάρχει ένα glam στοιχείο και οι ψηλές μπότες είναι ένα από τα αγαπημένα της κομμάτια.

Mπορεί στο Instagram να μετρά μόλις 3.079 followers αλλά σίγουρα θα τους δει να ανεβαίνουν μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας.

Τσέκαρε και αυτά :