Christina Aguilera

Η παγκόσμια superstar Christina Aguilera κυκλοφορεί το τελευταίο κεφάλαιο του project “AGUILERA”, με τίτλο “La Luz”, μέσω της Panik Records/Sony Music. Το 3ο EP περιέχει ένα συγκινητικό μονόλογο για έναρξη πριν περάσει στο ολοκαίνουργιο track “No Es Que Te Extrañe”, για το οποίο κυκλοφόρησε και το video, το οποίο έχει σκηνοθετηθεί και από την Christina Aguilera.

 

Αυτή η γεμάτη συναίσθημα μπαλάντα είναι το καλύτερο τέλος για το εντυπωσιακό αυτό album, το οποίο την αναδεικνύει όπως ποτέ ξανά. Οι θαυμαστές σε όλο τον κόσμο θα συγκινηθούν εξίσου με το μήνυμα πίσω απ’ αυτό το EP. Το “No Es Que Te Extrañe” είναι διαθέσιμο τώρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Οι απίστευτες και εξωπραγματικές φωνητικές ικανότητες της Aguilera βρίσκονται στη καλύτερη φάση με αυτή τη μοναδική μπαλάντα. Το πρώτο μέρος του τραγουδιού ξεκινάει ως μια τρυφερή μπαλάντα και στη συνέχεια εξελίσσεται με ένα πιο γρήγορο tempo.

Σε σκηνοθεσία του Mike Ho και της Aguilera και σε παραγωγή του Colin Randall, το video αντικατοπτρίζει τη διάλυση της ανθρώπινης προσωπικότητας και τη δύναμη της ψυχής μας, με κάθε τρόπο. Για να δοθεί μια δόση παραπάνω οικειότητας στο project, στο video βλέπουμε μία μικρή Aguilera, η οποία γίνεται μάρτυρας μιας βίαιης συμπεριφοράς του πατέρα της προς την μαμά της. Το video ξεκινάει με την Aguilera να κοιτάει το παρελθόν της μέσα από το παράθυρο του δωματίου της, με μία σκηνή στα ερημικά βουνά όπου προσπαθεί να ξεφύγει από το χάος. Η ένταση αυξάνεται καθώς στέκεται έξω στη βεράντα στην μέση καμένων επίπλων, που αντιπροσωπεύουν ένα συναισθηματικό βάρος.

To “AGUILERA” έχει μεταμορφώσει την Aguilera προσωπικά και καλλιτεχνικά. Πρόσφατα ανακοινώθηκε πως είναι υποψήφια για 7 βραβεία Latin GRAMMY συμπεριλαμβανομένης της κατηγορίας “Record Of The Year” για το “Pa Mis Muchachas” με την Becky G, Nicki Nicole και την Nathy Peluso. Επίσης, είναι υποψήφια στις κατηγορίες “Album Of The Year” για το “AGUILERA,” “Song Of The Year” και “Best Traditional Pop Vocal Album” μεταξύ άλλων.

Τσέκαρε και αυτό : Maluma : Επιστρέφει με νέο τραγούδι