Χριστίνα Μητσάκου

Η Χριστίνα Μητσάκου είναι μία ακόμα γυναικεία προσθήκη στο Love Island και στην ηλικία των 29 ετών δηλώνει ως επάγγελμα Yoga Instructor.

 

H Χριστίνα Μητσάκου που είναι Ταύρος στο ζώδιο μένει στην Αθήνα μαζί με τους αδελφούς της που είναι μεγαλύτεροι από εκείνη, αλλά παρόλα αυτά η μεγαλύτερη κατάκτηση που έχει κάνει, σύμφωνα με όσα δήλωσε είναι η ανεξαρτησία της.
Παρά το γεγονός ότι σπούδασε βρεφονηπιοκόμος, δεν εξάσκησε ποτέ αυτό το επάγγελμα, ενώ από πολύ μικρή ηλικία έκανε μπαλέτο. Αρχικά ξεκίνησε να δουλεύει ως υπάλληλος σε μία εταιρεία εμπορίας αυτοκινήτων, αλλά πριν τέσσερα χρόνια συνειδητοποίησε πως αυτό δεν είναι για εκείνη.
Έτσι αποφάσισε να γίνει Yoga Instructor και πλέον αυτό είναι και το επάγγελμά της. Χαρακτηρίζεται ως καλό παιδί και ευπροσάρμοστο, αλλά πάντα δεν διστάζει να πει όλα όσα έχει να πει. Το βασικό της χαρακτηριστικό είναι πως πιστεύει στο κάρμα και πως ότι είναι να συμβεί θα συμβεί.
Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του άντρα που θα τη γοητεύσει:
  • Ειλικρινής
  • Πιστός
  • Χωρατατζής
  • Να μην είναι τσιγκούνης

Όπως και η Νίκη Ηλιοπούλου έτσι και η Χριστίνα Μητσάκου πριν είναι single είχε σχέση για πέντε ολόκληρα χρόνια. Αλλά πλέον είναι μόνη της εδώ και ενάμιση χρόνο.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Love Island GR (@loveislandgreece)

Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι πως η Χριστίνα λατρεύει το φλερτ γιατί το θεωρεί μεγάλο κομμάτι της ζωής της και το θέμα είναι να δούμε εάν θα το εφαρμόσει και στη βίλα του Love Island.

Τσέκαρε κι αυτό:

Love Island: Αυτοί είναι οι δέκα πρώτοι παίκτες