Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν αποφασίσει να επιστρέψουν στα ταξίδια τους και μαζί τους έχουν διαρκώς τα λατρεμένα δίδυμα μπουμπούκια τους τα οποία έχουν αρχίσει να ανακαλύπτουν νέα μέρη από πολύ μικρή ηλικία!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η γνωστή instagrammer και content creator βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα καθώς ανάρτησε ένα βίντεο το οποίο δείχνει τα κοριτσάκια της να είναι καθισμένα στο σημείο όπου γίνεται η παραλαβή αποασκευών στο αεροδρόμιο και να πηγαίνουν πέρα – δώθε! Ένα πολύ χαριτωμένο βίντεο το οποίο όμως έγινε αντικείμενο σκληρού σχολιασμού και αναγκάστηκε να το κατεβάσει.

Η Χριστίνα Μπόμπα δε γνώριζε πως αυτή η κίνηση απαγορεύεται και παραδέχτηκε στην κάμερα πως έκανε ένα λάθος και πως δε χρειάζεται να περνά από το δικαστήριο των social media κάθε φορά που κάνει κάτι!

“Μου έγραψαν ότι απαγορεύεται, δεν το ήξερα. Σκοτώστε με. Μου έλεγαν τα κοριτσάκια “εκεί, εκεί, εκεί”. Τις πήγα, με έβγαζε βίντεο εκείνη την ώρα ο Σάκης, το είδαμε μετά και μας φάνηκε γλυκό, το ανέβασα. Κάναμε ένα λάθος, άνθρωποι είμαστε. Σημασία έχει όταν κάνουμε λάθος και έχουμε δημόσιο βήμα και αυτό μπορεί να επηρεάσει κάποιον αρνητικά, καλό είναι να το παίρνουμε πίσω. Γι’ αυτό και το διέγραψα”, είπε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα!

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη προσπαθεί καθημερινά να κάνει διάφορα πράγματα με τα κοριτσάκια τους όπως είναι διαφόρων ειδών δραστηριότητες και χειροτεχνίες ενώ βρίσκει πάντα χρόνο για τον εαυτό της διότι χρειάζεται για να μπορεί να λειτουργήσει σωστά και να είναι η καλύτερη μανούλα! Σαφώς, λάθη γίνονται αλλά όλα διορθώνονται!

Τα σχόλια που έλαβε ήταν πολύ άσχημα και δυστυχώς είδαμε για μια ακόμη φορά τη διάθεση του κόσμου να κράξει και όχι να δώσει μια συμβουλή!

Tσέκαρε και αυτά: