Χριστίνα Ορφανίδου

Δεν ξέρω για εσένα αλλά μόλις άκουσα τη Χριστίνα Ορφανίδου να περιγράφει τα όσα της συνέβησαν όταν ξαφνικά ένας «άνδρας» αποφάσισε να δημοσιοποιήσει ένα βίντεο με προσωπικές τους στιγμές, ανατρίχιασα!

Η Χριστίνα Ορφανίδου αποκάλυψε στο Big Brother πως ο πρώην σύντροφος της αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα ένα βίντεο που την αφορά και κατάφερε να την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της! Και μπράβο της που βγήκε δημόσια να μιλήσει για αυτό το σκληρό περιστατικό!

Η διαγωνιζόμενη του Big Brother μίλησε μπροστά στην κάμερα για όλα όσα αποφάσισε ο πρώην της να κάνει με σκοπό να την πληγώσει και με άνανδρο τρόπο της έπαιξε ένα από τα πιο άσχημα παιχνίδια!

Η Χριστίαν ανέφερ συγκεκριμένα:

«Το 2017 βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση, ενώ ήμασταν πολύ καλά με τον σύντροφό μου. Είχαμε και οι δύο στα αρχεία μας πολύ προσωπικές μας στιγμές. Χωρίσαμε και μετά εγώ έκανα σχέση με έναν άλλο άνθρωπο. Ο πρώην σύντροφός μου για να ξεφτιλίσει, για να με κάνει να χωρίσω, για να με εκδικηθεί δημοσιοποίησε στο ίντερνετ τις προσωπικές μας στιγμές…».

Ότι και να δείχνει ένας άνθρωπος, όπως και να μιλά ή όπως και αν έχει επιλέξει να ζει τη ζωή του, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίρνει αποφάσεις τις οποίες ο άλλος δεν έχει εγκρίνει!