Χρήστος Πλαΐνης

Ο Χρήστος Πλαΐνης είναι Έλληνας ηθοποιός ο οποίος έχει συμμετάσχει σε πολλές γνωστές τηλεοπτικές σειρές και παραστάσεις ενώ ο ρόλος του στη σειρά “Ο Παράδεισος των Κυριών” τον έχει κάνει να αγαπηθεί ακόμη περισσότερο από τον κόσμο. Είναι ένας πολύ ήσυχος άνθρωπος και θέλει περισσότερο να απασχολεί με τη δουλειά του και όχι με την προσωπική του ζωή.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο ηθοποιός έχει μιλήσει κατά καιρούς για τη ζωή του και τις δυσκολίες που έχει περάσει, ενώ έχει αναφερθεί και στο διαζύγιο του και το θάνατο της αδερφής του η οποία έφυγε από τη ζωή σε νεαρή ηλικία.

Χρήστος Πλαΐνης – Βιογραφικό, Instagram, ο θάνατος της αδερφής του,το διαζύγιο, οι σειρές που έχει παίξει

Ο Χρήστος Πλαΐνης γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου του 1974 (είναι 49 ετών) στην Αθήνα και από νεαρή ηλικία ήξερε πως ο χώρος της υποκριτικής τον γοητεύει ιδιαίτερα. Σπούδασε στο Εθνικό Θέατρο και σχετικά νωρίς μπήκε στη διαδικασία να συμμετάσχει σε οντισιόν με σκοπό να πάρει ρόλους. Του αρέσει να γυμνάζεται όποτε έχει χρόνο και αυτό που απολαμβάνει περισσότερο από όλα είναι να περνά στιγμές με την οικογένεια του.

Οι σειρές που έχει παίξει

Ο ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο του το 1998 στη σειρά “Άγγιγμα Ψυχής” και έπειτα ακολούθησαν πολλές σειρές στις οποίες συμμετείχε.

Κάποιες από αυτές είναι :

  • “Άνω Κάτω”
  • “Πρόκληση”
  • “Βοήθεια Γειτόνοι”
  • ” Το πιο γλυκό μου ψέμα”
  • “Τα μαχαιρώματα”
  • “Μαρία η άσχημη”
  • “Όλα στον αέρα”
  • “Doctor Ρούλης”
  • “Κλεμμένα Όνειρα”
  • “Όρκος Σιωπής”
  • ” Άγριες Μέλισσες”

Το 2023 είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς “Ο Παράδεισος των Κυριών”.

Το διαζύγιο και η νέα ζωή

Ο ηθοποιός είχε σχέση με την Όλγα Τούντη με την οποί απέκτησε ένα πανέμορφο αγοράκι το 2009 όμως οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ο ίδιος έχει παραδεχτεί σε συνεντεύξεις του πως ήταν μια πολύ δύσκολη διαδικασία και πίστευε πως δε θα μπορέσει να ξανασυνδεθεί με άλλον άνθρωπος. Αλλά η τύχη του χαμογέλασε και έφερε στη ζωή του τη δεύτερη σύζυγο του, Σταυρίνα Ψιμοπούλου και έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια αξιοζήλευτη σχέση και να αποκτήσουν ένα κοριτσάκι. Είναι ένα ζευγάρι πολύ ερωτευμένου και όπως έχει δηλώσει ο ηθοποιός έχει καταφέρει να βρει τον άνθρωπο του.

Ο χαμός της αδερφής του

Σε συνέντευξη του στην εκπομπή “Στούντιο 4” είχε αναφερθεί στον χαμό της αδερφή του η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 36 ετών από ένα αυτοάνοσο νόσημα και δήλωσε πως αυτή η απώλεια “διέλυσε” τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένεια του. Ήταν μια στιγμή που τον έκανε να συνειδητοποιήσει πολλά πράγματα.

Οι γονείς του Χρήστου Πλαΐνη χώρισαν όταν ήταν μικρός και έμεινε με τη μητέρα του ενώ δεν έβλεπε πολύ συχνά τον πατέρα του ενώ έχει μια ακόμη αδερφή.

Το Intstagram


O Χρήστος Πλαΐνης έχει και αυτός με τη σειρά του, δημιουργήσει ένα προσωπικό λογαριασμό στο Instagram και μέσω αυτού αναρτά εικόνες από την καθημερινότητα του κι από τις σειρές και τις παραστάσεις όπου παίζει.

Τσέκαρε και αυτά: