Χριστούγεννα 2019: Μπορούμε να φτιάξουμε όμορφα στολίδια από τώρα και να ξεκινήσουμε να μπαίνουμε αμέσως στο πνεύμα των γιορτών!

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου και μην πεις όχι, γιατί θα τα χαλάσουμε και δεν το θέλω αγάπη μου! Είναι όλα τόσο χαρούμενα όταν έρχονται οι γιορτές και όταν βλέπεις τα πάντα γύρω σου στολισμένα έχεις πολλά συναισθήματα. Οκ, μπορεί να μελαγχολείς λιγάκι αλλά θα το ξεπεράσουμε.

Χριστούγεννα 2019 σου λέω έρχονται και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι! Και τι καλύτερο από το να δημιουργήσουμε δικά μας στολίδια!

Στη συγκεκριμένη γιορτή επιβάλλεται να φτιάξεις κάτι δικό σου και να μην αγοράσεις τα πάντα από γνωστές αλυσίδες καταστημάτων. Ένα στολίδι από τα χεράκια σου έχει άλλη αξία! Και μη μου πεις πως δεν έχεις χρόνο! Πάντα υπάρχει χρόνος για δημιουργία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

It’s November 1st so obviously we take a girls trip to Alabama to a few Christmas open houses! #MerryChristmas #NeverTooEarly #Christmas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SeanandTiffany Lauten (@lautenrealtors) στις

Στο παρακάτω video θα πάρεις πολλές ιδέες για να δημιουργήσεις δικά σου στολίδια και να κάνεις τα Χριστούγεννα 2019 ακόμη πιο ιδιαίτερα. Σκέψου να αράζεις στο σαλόνι, να πίνεις ζεστή σοκολάτα και να κοιτάζεις το δενδράκι σου; Πόσο τέλεια!

Κόζαρε τα στολίδια που μπορείς να φτιάξεις μόνος/ήυ σου και αν θέλεις και παρέα, πάρε την κολλητή ή τον κολλητό, απλώστε τα πράγματα σε ένα τραπέζι και ξεκινήστε να δημιουργείτε!