Χριστούγεννα 2020

Χριστούγεννα 2020: Η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου έρχεται και πολλοί από εμάς έχουμε ξεκινήσει να στολίζουμε τους αγαπημένους μας χώρους στο σπίτι!

Μπορεί φέτος να μην έχεις όρεξη να στολίσεις το κλασικό χριστουγεννιάτικο δέντρο και να θέλεις μια διαφορετική νότα στο σπίτι σου, για αυτό βρήκαμε κάποιους τρόπους οι οποίοι είναι λίγο εναλλακτικοί και θα ίσως να μην τους έχεις σκεφτεί!

#1. Στόλισε μια τριγωνική ραφιέρα η οποία μοιάζει με χριστουγεννιάτικο δέντρο  με λαμπάκια και διάφορα αντικείμενα τα οποία σου θυμίζουν την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου!

#2. Πάρε κλαδιά ελάτου και στόλισε τα σε μεγάλα βάζα τα οποία μπορείς να τα τοποθετήσεις στο πάτωμα ή στο τραπέζι! Προτίμησε τα λευκά λαμπάκια και μην τα παραφορτώσεις για να δώσεις έναν μίνιμαλ και λαμπερό τόνο στη διακόσμηση σου!

#3. Δημιούργησε ένα δέντρο από πλαστικά μπουκάλια! Υπάρχουν πολλά diy βίντεο μέσω των οποίων μπορείς να δεις πως να χρησιμοποιήσεις τα μπουκάλια αυτά και γιατί να μην κάνεις ένα εναλλακτικό δέντρο; Δείχνεις και την οικολογική σου συνείδηση!

Τσέκαρε το βίντεο για να μάθεις να φτιάχνεις το δέντρο:

Τσέκαρε και αυτό: Netflix: Τι να δεις αν σου αρέσει η ψυχολογία