Το "Jingle Jangle: Μαγικά Χριστούγεννα", μια μουσική περιπέτεια κι ένα μοναδικό οπτικό υπερθέαμα.

Έρχεται η νέα ταινία “Jingle Jangle: Μαγικά Χριστούγεννα” στις 13 Νοεμβρίου στο Netflix για μικρούς και μεγάλους και εμείς έχουμε ξετρελαθεί.

Υπόθεση:
Το “Jingle Jangle: Μαγικά Χριστούγεννα”, μια μουσική περιπέτεια κι ένα μοναδικό οπτικό υπερθέαμα, είναι ένα φρέσκο και γλαφυρό οικογενειακό χριστουγεννιάτικο event.
Με φόντο την εκτυφλωτικά ζωντανή πόλη Κόμπλτον, η ταινία έχει κεντρικό ήρωα τον θρυλικό παιχνιδοποιό Τζερόνικους Τζανγκλ (που υποδύεται ο βραβευμένος με Όσκαρ Φόρεστ Γουίτακερ) του οποίου οι περίτεχνες εφευρέσεις είναι γεμάτες φαντασία και δημιουργικότητα.
Όταν όμως ο έμπιστος μαθητής του (που υποδύεται ο βραβευμένος με Emmy Κίγκαν-Μάικλ Κι) κλέβει την πιο πολύτιμη δημιουργία του, η εξίσου έξυπνη και ευρηματική εγγονή του (που υποδύεται η πρωτοεμφανιζόμενη Μάνταλεν Μιλς) -και μια ξεχασμένη εφεύρεση- αναλαμβάνουν να θεραπεύσουν παλιές πληγές και να αναζωπυρώσουν την κρυμμένη μαγεία.

Από το δημιουργικό μυαλό του σεναριογράφου/σκηνοθέτη Ντέιβιντ E. Τάλμπερτ, το “Jingle Jangle: Μαγικά Χριστούγεννα” μάς υπενθυμίζει τη δύναμη της οικογένειας και των δυνατοτήτων.
Με πρωτότυπη μουσική από τους Τζον Λέτζεντ, Φίλιπ Λόρενς, Ντέιβιντ Νέιθαν. Το “This Day” ερμηνεύουν οι Usher και Kiana Ledé.