Κυριάκος Μητσοτάκης - Χριστούγεννα 2020
Φωτό: www.facebook.com/kyriakosmitsotakis

Χριστούγεννα 2020: Φέτος οι γιορτές δεν θα έχουν καμία σχέση με όλα όσα έχουμε μάθει μέχρι τώρα και αυτό είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο!

Οπότε όσοι από εσάς ετοιμάζεστε για ρεβεγιόν είτε τα Χριστούγεννα 2020 είτε για την Πρωτοχρονιά, να βάλετε τα καλά σας και να εξορμήσετε στη νυχτερινή ζωή της πόλης σας, απλά ξεχάστε το!

Και δεν το λέμε εμείς! Υπήρχε η υποψία, αλλά σήμερα την επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη, την πόλη που κυριολεκτικά βράζει από κορονοϊό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ξεκάθαρος για το πόσο διαφορετικά θα είναι φέτος τα Χριστούγεννα. Δήλωσε πως θα είναι πολύ περιορισμένα με τις οικογένειές μας, με τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Ωστόσο, ο κ. Μητσοτάκης επειδή είναι και γαλαντόμος δήλωσε πως άντε ενδεχομένως να επιτραπεί να υπάρχει άλλη μία οικογένεια. Γλέντι τρικούβερτο δηλαδή!

Κοινώς έξοδοι, βόλτες και ξενύχτια ξεχάστε τα για φέτος! Σπίτι με οικογένεια άντε και άλλη μία όπως είπε και ο πρωθυπουργός και τίποτα παραπάνω!