Χριστούγεννα 2022

Χριστούγεννα 2022 : Το Λονδίνο είναι ένας από τους πιο όμορφους προορισμούς για να γιορτάσεις τις φετινές γιορτές και πλέον μπορούμε να μετακινηθούμε ελεύθερα προς πάσα κατεύθυνση γιατί ο κορονοϊός έχει κάπως κοπάσει.

Οι Βρετανοί έχουν ξεκινήσει ήδη να στολίζουν τους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας και  οι βιτρίνες υποδέχονται τα στολίδια που θα τους χαρίσουν αυτή την όμορφη διάθεση.

Επομένως, είναι μια πολύ καλή επιλογή για να κάνεις χριστουγεννιάτικες διακοπές και να μπεις αμέσως στο κλίμα! Τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο είναι διαφορετικά!

Οι τρεις λόγοι που θα σε ψήσουν για ταξίδι

  • Τα μαγαζιά είναι ότι καλύτερο

Οι εικόνες που θα δεις θα αποτυπωθούν στο μυαλό σου και θα νιώσεις το απόλυτο christmas vibe! Τα εστιατόρια δημιουργούν ιδιαίτερα μενού και θα απολαύσεις εξαιρετικά πράγματα!

  • Μπορείς να κάνεις βόλτα σε άλλες πόλεις

Στο Λονδίνο υπάρχουν γραμμές τρένου οι οποίες μπορούν να σε μεταφέρουν σε μαγευτικά μέρη. Μια μονοήμερη στην Οξφόρδη ή στο Λίβερπουλ θα κάνει τα Χριστούγεννα 2022 διαφορετικά!

  • Βόλτα στο London Eye

Ένα από τα πιο όμορφα αξιοθέατα στο Λονδίνο είναι το London Eye και μπορείς από ψηλά να δεις όλη την πόλη να “χορεύει” στους ρυθμούς των Χριστουγέννων! Μαγικό!

Τσέκαρε και αυτά :

Συμβουλές για σχέσεις : Πώς θα τρέχει από πίσω σου

Συναίνεση: Το νέο βίντεο του “Γίνε Άνθρωπος”