Χριστούγεννα 2022

Τα Χριστούγεννα 2022 δε θα είναι τα καλύτερα για την “ντίβα” της παγκόσμιας showbiz αφού δε θα μπορεί επίσημα να χρησιμοποιεί τον τίτλο “βασίλισσα των Χριστουγέννων” όπως την αποκαλούν τα μικρά της “αρνάκια” (έτσι αποκαλεί τους φανς της).

Η τραγουδίστρια που είναι πλήρως συνυφασμένο το όνομα της με την εορταστική περίοδο όπου τα λαμπιόνια φωτίζουν όλο τον πλανήτη, κατέθεσε αίτηση για το εμπορικό σήμα του ψευδωνύμου που της έχουν δώσει αλλά “έφαγε” άκυρο από το Γραφείο Ευρεσιτεχνιών και εμπορικών σημάτων της Αμερικής.

Το συγκεκριμένο γραφείο δε συμφωνεί με το εν λόγω branding και έτσι δεν μπόρεσε να πάρει τη σχετική άδεια η τραγουδίστρια. Μια άδεια η οποία θα μπορούσε να τις αποφέρει πολλά χρήματα αφού δε θα μπορούσε κανείς να χρησιμοποιεί τον συγκεκριμένο τίτλο παρά μόνο εκείνη.

Μάλιστα, η Μαράια Κάρεϊ κατέθεσε αίτηση και για το ψευδώνυμο “Πριγκίπισσα των Χριστουγέννων” μπας και δει άσπρη μέρα αλλά ούτε αυτή έγινε δεκτή!

Η τραγουδίστρια κατάφερε να αποκτήσει ανεπίσημα τον τίτλο “βασίλισσα των Χριστουγέννων” καθώς το τραγούδι “All i want for Christmas is you” το οποίο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 1994 έγινε αμέσως τεράστια επιτυχία και ακόμη και σήμερα είναι από τις top επιλογές στα χριστουγεννιάτικα πάρτι.

Πάντως, τα Χριστούγεννα 2022 εμείς θα το ακούσουμε!

Τσέκαρε και αυτά : 

Απιστία : Το απίστευτο κόλπο που κάνουν στη Βραζιλία

Βρεφικά γάλατα : Έβαλαν αντικλεπτικά σε σούπερ μάρκετ