Χριστούγεννα 2022

Χριστούγεννα 2022 : Το Παρίσι είναι μια από τις πιο “μαγικές” πόλεις που μπορεί να επισκεφτεί κάποιος καθώς μπορεί να συνδυάσει πολλά πράγματα μαζί και να απολαύσει μοναδικές στιγμές στην πόλη του έρωτα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Οι χριστουγεννιάτικες αγορές της πόλης του Φωτός,  υποδέχονται καθημερινά δεκάδες κόσμο ο οποίος θέλει να δει από κοντά ιδιαίτερα στολίδια, να αγοράσει διάφορα δώρα για τα αγαπημένα του πρόσωπα και να νιώσεις το christmas vibe που ενδεχομένως να του λείπει.

Το Παρίσι είναι ένας από τους προορισμούς που θα μπορούσε να επιλέξει κάποιος για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα 2022 αλλά και την Πρωτοχρονιά. 

Τα καταστήματα στο Παρίσι είναι στολισμένα ενώ ο κόσμος απολαμβάνει όλα όσα βλέπει γύρω του ενώ τα καφέ τους περιμένουν για να απολαύσουν κρουασάν και καφέ.

Στο κανάλι UHD Walking Adventures κάναμε μια “διαδικτυακή βόλτα” στους δρόμους του Παρισιού και όπως θα δεις και εσύ, τα πάντα είναι στολισμένα με λαμπιόνια και ιδιαίτερες κατασκευές.

Μια πόλη την οποία πρέπει να επισκεφτείς κάποια στιγμή στη ζωή σου!

Γιατί Παρίσι τα Χριστούγεννα 

Τα Χριστούγεννα είναι και γιορτή την οποία αγαπούν οι Γάλλοι και κάθε χρόνο επιλέγουν να κάνουν πολλά events και συναυλίες έτσι ώστε να διασκεδάσει ο κόσμος και να περάσει καλά.

Τα γαλλικά εστιατόρια ετοιμάζουν ειδικά μενού τα οποία ασπάζονται τη γαλλική φιλοσοφία και οι κάβες με τα κρασιά “ξεπουλάνε” με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Τα γαλλικά κλαμπς θα ανοίξουν τις πόρτες τους φέτος διότι τα μέτρα κατά του κορονοϊού έχουν χαλαρώσει και ο κόσμος θα μπορεί να χόρεψε μέχρι το πρωί!

Οι γαλλικές μπουτίκ περιμένουν τον κόσμο να ανακαλύψει τη γαλλική φινέτσα ενώ φωτισμένος πύργος του Άιφελ πρωταγωνιστεί σε όλες τις φωτογραφίες των instagrammers που θέλουν να δείξουν τις ομορφιές της πόλης.

Τσέκαρε και αυτά :

Χριστούγεννα 2022 : Πώς να κάνεις ένα καλό πάρτι

Χριστούγεννα 2022 : Η αγορά στη Σαγράδα Φαμίλια (pics)