Χριστούγεννα 2022

Τα Χριστούγεννα 2022 είναι μια περίοδος την οποία περιμέναμε πώς και πώς διότι μετά από δυο χρόνια “καραντίνας” μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα και να διασκεδάσουμε με όποιον τρόπο επιθυμούμε.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πολλά ζευγάρια ανυπομονούν να περάσουν τις γιορτές μαζί και να διασκεδάσουν σε κάποιο μαγαζί ή παρέα με φίλους. Υπάρχουν,όμως, και εκείνοι οι οποίοι έχουν ξεχάσει το christmas spirit, και μπαίνουν σε fight mood για ένα πολύ βασικό λόγο!

Τα ζευγάρια τα οποία είναι αρκετό καιρό μαζί, έχουν συνήθως ένα βασικό θέμα! Με ποιον θα κάνουν Χριστούγεννα!

Συνήθως, την ημέρα των Χριστουγέννων επιλέγουμε να κάνουμε γιορτές με μαμάδες, μπαμπάδες και αδέρφια! Κάτι αντίστοιχο θέλει και το ταίρι μας! Και εκεί ξεκινούν τα προβλήματα γιατί ο καθένας θέλει να κάνει με την οικογένεια του και δεν μπορούν αν βρουν άκρη!

Ωστόσο, υπάρχουν πολλές λύσεις και είπαμε να σου πούμε 2-3 μπας και γλιτώσεις τον τσακωμό!

#1.Χριστούγεννα 2022 όλοι μαζί! Φέρε κοντά τις δυο οικογένειες και γιορτάστε όλοι μαζί!

#2. Ο καθένας σπίτι του! Δεν είναι κακό! μπορείτε να κάνετε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι με την οικογένεια σας και έπειτα να βρεθείτε και να παρτάρετε εσείς!

#3. Καλύτερα οι δυο σας! Φτιάξτε ένα νόστιμο δείπνο, ανάψτε κεριά και καθίστε αναπαυτικά στις θέσεις για να φάτε! Θα έχετε ήρεμο το κεφάλι σας και θα απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου.

 

Τσέκαρε και αυτά :

Έλον Μάσκ : Δε θα δίνει αυτόγραφα πια

Νατάσσα Μποφίλιου : Η πρώτη ανάρτηση μετά το σάλο

 

Ad