Χριστούγεννα 2022

Χριστούγεννα 2022 : Η Βαρκελώνη έχει αρχίσει να υποδέχεται δεκάδες κόσμο ο οποίος θέλει να περιπλανηθεί στην πόλη και να νιώσει το christmas spirit!

ad

Μπορεί να μη σου έρχεται στο μυαλό η ισπανική πόλη όταν σκέφτεσαι τα Χριστούγεννα, αλλά θεωρείται μια επιλογή την οποία θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψην καθώς είναι ένας προορισμός σχετικά οικονομικός και έχεις πολλά πράγματα να κάνεις κατά τη διάρκεια των γιορτών.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στην περιοχή όπου δεσπόζει η περίφημη ρωμαιοκαθολική εκκλησία Σαγκράδα Φαμίλια, έχει στηθεί μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά όπου οι Καταλανοί αλλά και τουρίστες που έχουν επισκεφτεί τη Βαρκελώνη, επιλέγουν να αγοράσουν χριστουγεννιάτικα φυτά και στολίδια για να γεμίσουν τα σπίτια τους με χρώμα.

Οι δρόμοι της Βαρκελώνη έχουν στολιστεί με πολλά λαμπιόνια ενώ σε ένα από τα κεντρικά σημεία της, μπορεί κανείς να δει με μεγάλα γράμματα την ονομασία της πόλης. “BARCELONA”.

Σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους, έχουν προσθέσει διακοσμητικά φωτάκια τα οποία φαίνεται σαν να είναι μια λαμπερή βροχή η οποία ετοιμάζεται να πέσει πάνω στα οχήματα.

Οι δρόμοι στην ισπανική πόλη έχουν γεμίσει με κόσμο ο οποίος βγαίνει για να απολαύσει τις βόλτες του και να βρεθεί σε μαγαζιά τα οποία σερβίρουν τοπικά εδέσματα αλλά και τα περίφημα τσούρος τα οποία είναι από τα πράγματα που θα φάει κάποιος μόλις πατήσει το πόδι του στη Βαρκελώνη.

Το πρωί στη Βαρκελώνη είναι κάπως διαφορετικό αφού τα φωτάκια που κάνουν την πόλη να λάμπει, σβήνουν, αλλά τα στολίδια που θυμίζουν τη χριστουγεννιάτικη περίοδο συνεχίζουν να κρατούν “συντροφιά” στον κόσμο!

 

Τα Χριστούγεννα 2022 μπορείς να τα γιορτάσεις στην πόλη της Ισπανίας και να απολαύσεις μοναδικές στιγμές! Άσε, που οι Ισπανοί είναι σούπερ φιλικοί και θα τα βρεις μια χαρά μαζί τους!

Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες αγαπημένη Ιφιγένεια Καπότη!

Check this girl on Insta —>>> @ifigeneia_kpt

Τσέκαρε και αυτά : 

Εξοικονόμηση βενζίνης : Πώς να μειώσεις την κατανάλωση

Χριστούγεννα στην Αθήνα : Που να βγάλεις selfie

 

 

Ad