Χριστούγεννα 2022

Τα Χριστούγεννα 2022 ξεκίνησαν επίσημα και η Τάμτα έδωσε το παρών στην πλατεία Συντάγματος για να διασκεδάσει τον κόσμο που βρέθηκε στο σημείο, μαζί με τους Big Band!

Τη γνωστή τραγουδίστρια υποδέχτηκαν στη σκηνή, οι Τζέμη Μελιτά και Φώτης Σεργουλόπουλος και εκείνη με τη σειρά της ευχήθηκε στον κόσμο “Καλές γιορτές” και το χριστουγεννιάτικο πάρτι ξεκίνησε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Η Τάμτα επέλεξε να φορέσει μια πολύ ιδιαίτερη δημιουργία η οποία ήταν εντυπωσιακή και παράλληλα μυστήρια ενώ είδαμε πως στα μαλλιά της είχε μια διχρωμία η οποία φαίνεται να είναι μια από τις τάσεις του παρελθόντος που θέλει να επιστρέψει!

Με καστανή σκούρα φράντζα, και τα υπόλοιπα μαλλιά ξανθά, η extravaganza της ελληνικής ποπ, επέλεξε να ξεκινήσει με ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι! Και σε αυτό το σημείο να σου πούμε, πώς τραγούδησε live και ήταν πολύ καλή!

Η Τάμτα φρόντισε να πει κομμάτια που σίγουρα όλοι έχουμε τραγουδήσει κάτι τη διάρκεια των γιορτών αλλά όταν ερμήνευσε το γνωστό σε όλους μας “All I Want for Christmas is You”, o κόσμος ξεσηκώθηκε και δε σταμάτησε να χορεύει και να τραγουδά!

Τσέκαρε την εμφάνιση της : 

Τα Χριστούγεννα 2022 ξεκίνησαν επίσημα στην Αθήνα και τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν και άλλες εκδηλώσεις οι οποίες θα φέρουν χαρά στον κόσμο, γιατί μετά από δυο ολόκληρα χρόνια που δώσαμε μάχη με τον κορονοϊού, δικαιούμαστε λίγη διασκέδαση.

Τσέκαρε και αυτά :

Χριστουγεννιάτικες διακοπές : Τα μέρη της “τελευταίας στιγμής”

Χριστούγεννα 2022 : Δήμαρχοι άναψαν το δέντρο στην Αθήνα