Χριστούγεννα 2022

Χριστούγεννα 2022 είναι μια μέρα την οποία περιμένουν πολλά παιδιά στον κόσμο, καθώς θα δουν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τα δώρα που τους έφερε ο Άγιος Βασίλης (οι γονείς τους δηλαδή ή αγαπημένα τους πρόσωπα) .

Οι μικροί μας φίλοι έχουν ήδη ετοιμάσει τις λίστες τους με όλα όσα ποθεί η καρδούλα τους και τις έχουν παραδώσει στους γονείς τους, ελπίζοντας πώς ότι έχουν ζητήσει θα υπάρχει κάτω από το δέντρο το πρωί που θα ξυπνήσουν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Μια 12χρονη, όμως, επέλεξε να δημιουργήσει μια ξεχωριστή, χριστουγεννιάτικη λίστα και παρουσίασε στη μητέρα της όλα τα προϊόντα που θέλει μέσω… powerpoint!

Μέσω της λίστας, το νεαρό κορίτσι ζητά κάποια συγκεκριμένα πράγματα όπως ένα ζευγάρι παπούτσια γνωστής εταιρείας αθλητικών ειδών, αξεσουάρ για το κινητό της, πράγματα οργάνωσης όπως ράφια και κάποια γλυκά!

Τσέκαρε το βίντεο :

@krystianatiana Christmas lists in 2022 😂 #christmaslist #christmas #daughter ♬ original sound – Krystiana

Το κορίτσι, με μπρίο και τσαχπινιά , παρουσίασε το powerpoint που δημιούργησε με τη χριστουγεννιάτικη της λίστα, και εντυπωσίασε η μητέρα της αλλά και τους χρήστες του TikTok που θεώρησαν πως είναι η καλύτερη λίστα.

Τσέκαρε και αυτά :

Χριστούγεννα 2022 : Βίντεο με το στολισμένο Λονδίνο

Μέγκαν Μάρκλ : Η παρόμοια εμφάνιση με τη Μίντλετον