Χριστούγεννα 2022

Όλοι οι οίκοι έχουν ξεκινήσει να παρουσιάζουν στο κοινό τις δημιουργίες τους για τα Χριστούγεννα 2022 και ήδη έχουμε ενθουσιαστεί με πολλές καμπάνιες.

Ο οίκος Dior εμπνέεται από το παγωμένο βασίλειο και η creative director,Maria Grazia Chiuri,  αποφάσισε πώς ήρθε η στιγμή να επενδύσει στο λευκό και τη δαντέλα για να δημιουργήσει μαι συλλογή η οποία μπορεί να φαίνεται ψυχρή αλλά είναι ρομαντική κα διαχρονική.

Το “θαύμα” των Χριστουγέννων παρουσιάζεται μέσα από δαντελένια φορέματα και αξεσουάρ τα οποία απαρτίζουν τη συλλογή Dior Cruise 2023  και δυο items τα οποία ξεχωρίζουν είναι το κλασικό φουλάρι με το print «Rêve d’Infini» και η ζώνη Dior Saddle.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Official (@dior)

Στην καμπάνια που δημιουργήθηκε για τα Χριστούγεννα 2022 παρουσιάζεται και το bar jacket το οποίο έχουμε λατρέψει και θα θέλαμε πολύ να έχουμε στην ντουλάπα μας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η συλλογή του οίκου είναι διαθέσιμη προς αγορά ενώ σε πολλές μεγάλες βιτρίνες του κόσμου πρωτοστατεί καθώς θεωρείται μια από τις πιο ρομαντικές στιγμές του οίκου. Μάλιστα, είναι μια από τις λίγες φορές που ο οίκος επενδύει μια ολόκληρη κολεξιόν στη μονοχρωμία και έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Official (@dior)


Τσέκαρε και αυτά :

Σασμός spoiler : Το sneak preview της Πέμπτης 1/12

Χριστούγεννα 2022 : Λιχουδιές για την παραμονή