Χριστούγεννα 2022

Χριστούγεννα 2022 : Ο Νοέμβριος μπήκε και όλοι περιμένουμε πώς και πώς να έρθει η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου όπου και θα στολίσουμε το δέντρο μας και θα γευτούμε λαχταριστά μελομακάρονα και κουραμπιέδες.

Η Disney για μια ακόμη φορά μας προετοιμάζει με μια ιδιαίτερη διαφήμιση για τη γιορτή και με το “Δώρο” δημιουργεί όμορφα συναισθήματα τα οποία όλοι θέλουμε να ζήσουμε κάποια στιγμή.

Πρόκειται για μια ακόμη τρυφερή ιστορία που φέρνει η Disney μέσω βίντεο και για μια ακόμη φορά τα μηνύματα είναι πολλά.

Η νέα χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της γνωστής εταιρείας κινουμένων σχεδίων, κυκλοφόρησε μια όμορφη ιστορία με αφορμή τα Χριστούγεννα 2022 και υποστηρίζει το σημαντικό έργο που κάνει ο μη-κερδοσκοπικός οργανισμός “Make a wish”.

To “Δώρο” είναι μια μίνι ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους που “μιλά” για τη ζεστασιά που προσφέρει η οικογένεια και πώς δυναμώνει η οικογένεια λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα 2022. 

Η συγκεκριμένη διαφήμιση είναι το τελευταίο μέρος της τριλογίας “Από την οικογένεια μας στη δική σας” και προβάλλεται σε 46 χώρες μέσω διαδικτύου αλλά και τηλεόρασης.

Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή η οποία μπορεί να είναι “αφιερωμένη” στους μικρούς μας φίλους αλλά μέσω διαφόρων ταινιών μπορούν να περαστούν όμορφα μηνύματα που δείχνουν στους μεγάλους τη σημασία ορισμένων πραγμάτων.

Τσέκαρε και αυτά : 

Συνταγές : Πώς να φτιάξεις κρεμ μπρουλέ

Καλάθι του νοικοκυριού : Πώς θα καταλαβαίνεις τα προϊόντα