Τα Χριστούγεννα 2022 έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι διαφορετικό και μπορούμε να επιμεληθούμε με τα χεράκια μας μόνο

Τα Χριστούγεννα 2022 έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι διαφορετικό και μπορούμε να επιμεληθούμε με τα χεράκια μας μόνο, όλη τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο σπίτι μας και να νιώσουμε 100% το christmas vibe.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πολλά είναι τα πράγματα τα οποία μπορείς να δημιουργήσεις με απλά υλικά τα οποία θα τα βρεις σε καταστήματα με είδη χειροτεχνίας ή ακόμη και στο σούπερ μάρκετ. Και τα στολίδια σου μπορούν να εντυπωσιάσουν τους πάντες αλλά να σου δώσουν και εσένα χαρά, γιατί η DIY διαδικασία θεωρείται εξαιρετικά αγχολυτική.

Στο κανάλι DIYBigBoom βρήκαμε ένα βίντεο μέσω του οποίου θα βρεις τρόπους για να δημιουργήσεις ένα ιδιαίτερο δέντρο με μεγάλες φωτεινές μπάλες, ένα κάδρο με στολίδια και φωτιστικά τα οποία θυμίζουν χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Τσέκαρε : 

Τα Χριστούγεννα 2022 θέλουμε να βάλουμε στο σπίτι μας, διακοσμητικά τα οποία θα μας θυμίζουν διάφορα πράγματα και θα έχουν ιδιαίτερη αξία αν τα δημιουργήσουμε εμείς! Για κάποιον λόγο τα εκτιμούμε περισσότερο τα πράγματα τα οποία έχουμε δημιουργήσει εμείς!

Oι λάμπες μπορούν να μεταμορφωθούν σε πολύ όμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια και οι “πιγκουίνοι” μπορούν να τοποθετηθούν στο δέντρο σου ή σε ένα τραπέζι ως ντεκόρ!

Τσέκαρε : 

Oι φετινές γιορτές “απαιτούν” ιδιαίτερο στολισμό και ένα από τα σημεία που δεν πρέπει να μείνει “γυμνό” στο σπίτι σου είναι η κεντρική πόρτα! Είναι το πρώτο πράγμα που βλέπεις λίγο πριν μπεις στο χώρο σου και πρέπει να είναι στολισμένη για να σου φτιάξει τη διάθεση!

Μην ξεχνάς πώς όλα αυτά τα χριστουγεννιάτικα DIY μπορείς να τα δημιουργήσεις μαζί με τα παιδάκια που έχεις στην οικογένεια σου ή με αγαπημένα σου πρόσωπα τα οποία αγαπούν τις χειροτεχνίες.

Τσέκαρε και αυτά :

Wednesday : Το χορευτικό της έχει γίνει viral στο TikTok

Δωρεάν ίντερνετ Αθήνα : Που μπορείς να πας