Χριστούγεννα 202

Χριστούγεννα 2022 : Ο ηθοποιός, Ίαν ΜακΚέλεν είχε υποδυθεί με μεγάλη επιτυχία τον γνωστό vilain της Μαρβελ, Magnito αλλά και τον αγαπημένο Γκάνταλφ στις ταινίες “Ο Άρχοντας των δαχτυλιδιών”. Κια δε θα περίμενε κανείς να τον δει να… πλέκει!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο ηθοποιός κάθισε στο πλευρό του τραγουδιστής και μέλους του θρυλικό΄συγκροτήματος των ΑΒΒΑ, Μπιορν Ούλβεους, για να πλέξουν πουλόβερ και να πουν τα νέα τους, καθώς προωθούν τα νέα προϊόντα για τους φανς που λατρεύουν τα τραγούδια των τεσσάρων μελών που τραγούδησαν σε όλο τον κόσμο.

Οι δυο τους φόρεσαν τα ίδια πουλόβερ, έπιασαν τις βελόνες τους και μίλησαν για τα Χριστούγεννα 2022 σε φόντο άκρως χριστουγεννιάτικο.

Ο ηθοποιός είπε στο βίντεο πως το πλέξιμο είναι μια πολύ ωραία δραστηριότητα και του αρέσει να έχει παρέα όταν επιλέγει να την κάνει. Μάλιστα, ανέφερε πώς όσο πλέκουν τα πουλόβερ για τους ΑΒΒΑ θα είχε ενδιαφέρον κάποια στιγμή να προσέθεταν ένα ακόμη γράμμα. Αυτό το “Ι” για να φαίνεται πώς συμμετέχει και εκείνος.

Τσέκαρε και το βίντεο :

Να σου θυμίσουμε πώς και πέρυσι είχαν δημιουργήσει ένα ανάλογο βίντεο, το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία και ο κόσμος τους έχει λατρέψει μαζί!

Τσέκαρε και αυτά :

Παγιδευμένοι : Επιστρέφει η σειρά του ANT1

Κινητά στα αεροπλάνα : Τέλος το “flight mode” στις πτήσεις