Χριστούγεννα 2022

Πολλά είναι τα δώρα που θέλουμε να κάνουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα τα Χριστούγεννα 2022 αλλά και την Πρωτοχρονιά, αλλά είναι σημαντικό να δώσουμε σημασία και στο περιτύλιγμα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πήρες τα δωράκια σου ή ετοιμάζεσαι να ξεχυθείς στα μαγαζιά για να τα αγοράσεις αλλά δε θέλεις να χρησιμοποιήσεις τις σακούλες και τα περιτυλίγματα που σου δίνουν τα καταστήματα; Μην ανησυχείς, γιατί βρήκαμε το απόλυτο gift wrapping που θα ενθουσιάσει τους φίλους σου ενώ θα αυξήσει τη δημιουργικότητα σου στα ύψη.

Στο κανάλι I.Sasaki “πέσαμε” πάνω σε ένα βίντεο μέσω του οποίου βλέπουμε έναν άκρως ιδιαίτερο τρόπο για να τυλίχξουμε τα δώρα μας και δε γινόταν να μην στο δείξουμε αφού ξέρουμε πώς λατρεύεις τις χειροτεχνίες.

Το περιτύλιγμα που προτείνει το συγκεκριμένο κανάλι στηρίζεται στη μέθοδο του οριγκάμι, καθώς τα δώρα τυλίγονται αρχικά με καφέ ή μπλε χαρτί (βέβαια, μπορείς να επιλέξεις οποίο χρώμα σου αρέσει) και αφού τυλιχτούν τα δώρα, δημιουργείται ένα δέντρο το οποίο ντρέπεσαι να χαλάσεις.

Είναι ένας τρόπος για να δείξεις στα πρόσωπα που αγαπάς, πώς ασχολήθηκες ακόμη περισσότερο με εκείνους και πώς έδωσες λίγο από το χρόνο σου για να περιποιηθείς τα δώρα που αγόρασες!

Τα Χριστούγεννα 2022 θα είναι διαφορετικά φέτος και πρέπει να τους δώσεις τη σημασία που τους αναλογούν!

Τσέκαρε και αυτά :

Χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ : Το φίλτρο του TikTok

Παιχνίδια για υπολογιστές : Δωρεάν το Far Cry 6