Xριστούγεννα 2022

Τα Χριστούγεννα 2022 θέλουμε όλοι να είναι μαγικά! Θα έχουμε τη δυνατότητα να βγουμε, να διασκεδάσουμε, να ανταλλάξουμε δώρα και ευχές ενώ κάποιοι θα βρεθούμε σε άλλα μέρη όπου θα κοιτάζουμε τα λαμπιόνια σκεπτόμενοι πώς ίσως αλλάξουν κάποια πράγματα στη ζωή μας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Οι diy κατασκευές πάντα θα είναι καλύτερες από τα πράγματα που επιλέγουμε να αγοράσουμε διότι έχουν δημιουργηθεί με αγάπη, με όρεξη και φαντασία ενώ όταν τις δωρίζουμε, αυτόματα ανεβαίνουμε στα μάτια των άλλων διότι πιστεύουν πως θελήσαμε να φτιάξουμε κάτι από καρδιάς και να δείξουμε ότι τους είχαμε στο μυαλό μας.

Οι χριστουγεννιάτικες κάρτες είναι must για τα φετινά Χριστούγεννα και υπάρχουν πολλοί και εύκολοι τρόπο για τις δημιουργήσεις χρησιμοποιώντας απλά υλικά τα οποία μπορεί και να έχεις στο σπίτι σου! Αν δεν τα έχεις, μπορείς να τα προμηθευτείς σε ένα κατάστημα με γραφική ύλη.

Στο κανάλι Ezzy Hacks, εμφανίστηκε ένα βίντεο μέσω του οποίοι μπορείς να πάρεις τις κατάλληλες ιδέες για να δημιουργήσεις τις δικές σου κάρτες εύκολα και γρήγορα!

Τι θα χρειαστείς : 

  • Πολλά χαρτόνι στα αγαπημένα σου χρώμα
  • Κόλλα

Τα πράγματα είναι πολύ απλά! Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να πιάσεις το ψαλίδι σου και ένα μολύβι και να άρχισες να δημιουργείς!

Τσέκαρε και το βίντεο :

Ξεκίνα τη δουλειά και τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα τις λατρέψουν τα Χριστούγεννα 2022.

Τις γιορτινές ημέρες μπορείς να δημιουργήσεις πολλά πράγματα τα οποία είναι τέλεια για δώρα και μπορείς να συμφωνήσεις με τους φίλους σου ή το αμόρε πως θα ανταλλάξετε δώρα τα οποία έχετε φτιάξει με τα χεράκια σας και δεν έχετε δαπανήσει πολλά χρήματα για αυτά!

Είναι σημαντικό να δείχνουμε την αγάπη μας μέσα από απλά πράγματα και όχι μέσω υπερβολών! Εξάλλου, αυτό είναι και το νόημα των Χριστουγέννων!

Τσέκαρε και αυτά :

Συνταγή για κουραμπιέδες : Τα εναλλακτικά μπισκότα

Μπρίτνεϊ Σπίαρς : Παντρεύτηκε τον εαυτό της