Χριστούγεννα 2022

Χριστούγεννα 2022 : Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εκφράσεις την αγάπη σου και την εκτίμηση σου απέναντι σε έναν άνθρωπο ο οποίος σου δίνει χαρά στη ζωή και στις φετινές γιορτές μπορείς να επιλέξεις ένα DIY τρόπο για να το κάνεις αυτό.

Οι χριστουγεννιάτικες κάρτες είναι αυτές που μπορούν να “μεταφέρουν” ένα μήνυμα αγάπης και χαράς ενώ παράλληλα να δείξεις σε έναν άνθρωπο πώς φτιάχνοντας κάτι με τα χεράκια σου, δίνει ακόμη μεγαλύτερη σημασία στη σχέση που υπάρχει μεταξύ σας.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δημιουργήσεις τις δικές σου κάρτες και να κάνεις τα Χριστούγεννα 2022 πολύ ξεχωριστά, αλλά εμείς θα σου δείξουμε ένα από τους πιο ιδιαίτερους τρόπους γιατί θεωρούμε πώς είναι super cool και σύγχρονοι!

Στο λογαριασμό @thanksalatteblog βρήκαμε ένα βίντεο το οποίο είναι τέλειο για όσους θέλουν να δημιουργήσουν μικρές και όμορφες κάρτες με τα χεράκια τους.

Τι θα χρειαστείς 

  • Καφέ χαρτί (συνήθως είναι αυτό που λέμε το “οικολογικό)
  • κόκκινο χαρτί γκροφρέ
  • λευκό χαρτί
  • κόλλα απλή
  • χρυσόσκονη (προαιρετικά)

 

Τσέκαρε και το βίντεο :

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marlene ♡ (@thanksalatteblog)

Οι κάρτες σου δημιουργούνται με τον πιο απλό τρόπο καθώς το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις ένα κόκκινο δεντράκι το οποίο το διπλώνεις και απλά λυγίζεις το κομμάτι του καφέ χαρτιού στη μέση!

Κολλάς το δέντρο στο κέντρο της κάρτας σου και γράφεις όλα όσα θέλεις να ευχηθείς στο πρόσωπο το οποίο θα λάβει αυτό το δώρο!

Τσέκαρε και αυτά : 

Συνταγές : Το τυρένιο σκορδόψωμο που πρέπει να φτιάξεις

Βίντεο με πάντα : Όταν κάνουν διάφορες “ζουζουνιές”