Χριστούγεννα 2022

Χριστούγεννα 2022 : Οι γιορτές είναι μια ιδανική περίοδος για να κάνεις πράγματα τα οποία ίσως δεν μπορείς να κάνεις τους “απλούς μήνες” και ένα πάρτι την ημέρα που γεννήθηκε ο baby Jesus είναι μια πολύ καλή λύση για να δεις αγαπημένα πρόσωπα και να διασκεδάσεις.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Τα χριστουγεννιάτικα πάρτι στο σπίτι είναι αυτό που χρειάζεται κάποιος ο οποίος δεν έχει όρεξη να στριμωχτεί στα κλαμπς και στα μπουζούκια, να πληρώσει τα μαλλιά της κεφαλής του για να πει δυο ποτά της προκοπής αλλά και για να μπορεί να μιλήσει με τα πρόσωπα που  θέλει να περάσει την ημέρα των Χριστουγέννων μαζί.

Τα 3+1 tips που θα σε βοηθήσουν να κάνεις το καλύτερο πάρτι ever

#1. Ανακοίνωση event 

Στο Facebook μπορείς να δημιουργήσεις μια εκδήλωση όπου καλείς τον κόσμο που θέλεις στο πάρτι σου! Ορίζεις ημερομηνία και ώρα και δεν ξεχνάς να ορίσεις την ημερομηνία μέχρι την οποία μπορούν οι καλεσμένοι σου να κάνουν rsvp.

#2. Χάρτινα ποτήρια και πιάτα 

Δε θα χρησιμοποιήσεις τα κρυστάλλινα ποτήρια σου για να πιεις τα ποτά σου μαζί με τους καλεσμένους σου! Υπάρχει κίνδυνος να σπάσουν και θα σου φύγει η ψυχή για να πλύνεις όλα τα πιάτα και τα ποτήρια! Χρησιμοποίησε χάρτινα ποτηράκι και πιάτα, και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

#3. Ποτά 

Στην πρόσκληση που θα κάνεις στο facobook, θα πρέπει να σημειώσεις στο description πως οι καλεσμένοι θα μπορούν να φέρουν το ποτό της επιθυμίας τους! Εσύ, εξοπλίσου με 5-6 μπουκάλια από τα συνηθισμένα (βότκα, τζιν και ουίσκι) και μην ξεχάσεις να αγοράσεις σακούλες πάγου!

+#1. Καραόκε 

Στο πάρτι που θα κάνεις για τα Χριστούγεννα 2022 μπορείς να δημιουργήσεις μια ιδιαίτερη στιγμή! Ένα καραόκε challenge είναι κάτι το οποίο θα ενθουσιάσει τους πάντες και θα ανεβάσει τη διάθεση στα ύψη!

Τσέκαρε και αυτά :

Χριστούγεννα 2022 : Οι εγκαταστάσεις στο “Νιάρχος”

Κιμ Καρντάσιαν : Με νέο look στα μαλλιά της