Χριστούγεννα 2022

Χριστούγεννα 2022 : Όλοι περιμένουμε τη στιγμή που θα καθίσουμε στο γιορτινό τραπέζι και να απολαύσουμε τα δημιουργήματα μας αλλά χρειάζεται προσοχή, διότι μπορεί να ξεφεύγουμε και να πάρουμε κιλά τα οποία ίσως να μην επιθυμούμε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι εμφανίζονται εδέσματα των οποίων οι θερμίδες είναι αρκετές, δεξιά και αριστερά εμφανίζονται ως διά μαγείας κουραμπιέδες και μελομακάρονα αλλά και διάφορα γλυκάκια, και η μάχη που δίνουμε για να κρατηθούμε και να μην κατασπαράξουμε τα πάντα είναι μεγάλη.

Είναι σημαντικό να ξέρεις πως δεν πρέπει να καταπιεστείς και να μη φας τίποτα γιατί καραδοκεί ο φόβος των κιλών! Πρέπει απλά να δώσεις προσοχή και να μην αφεθείς τελείως, αν αυτό είναι κάτι που σε αγχώνει.

Υπάρχουν δυο tips τα οποία μπορούν να σε βοηθήσουν έτσι ώστε να μη δεις τον αριθμό στη ζυγαριά να μην ανεβαίνει.

#1.Κάνει γυμναστική το πρωί 

Η πρωινή γυμναστική είναι κάτι το οποίο θα σε βοηθήσει και πρέπει να την ακολουθείς πιστά αυτές τις μέρες!

#2. Πράσινο τσάι 

Μετά το γεύμα σου και κατά τη διάρκεια της ημέρας σου, πιες πράσινο τσάι! Βοηθά στις καύσεις και θεωρείται ένα μαγικό βότανο το οποίο εξολοθρεύει το λίπος!

Μάλιστα, μπορείς να κάνεις και σωστούς συνδυασμούς τροφίμων για να ηρεμήσει το κεφάλι σου, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάς τη σαλάτα σου και να τρως την κατάλληλη ποσότητα πρωτεΐνης έτσι ώστε να κάνεις σωστές καύσεις.

Τσέκαρε και αυτά :

GNTM 5 τελικός : Πότε θα γίνει

Χριστούγεννα 2022 : Οι βόλτες που πρέπει να κάνεις στην Αθήνα