Χριστούγεννα 2022

Χριστούγεννα 2022 : Η μελαγχολία των γιορτών μπορεί να έχει ήδη αρχίσει να δημιουργεί κάποια τσαχπινίσματα στην ψυχολογία σου και να νιώθεις πως συναισθήματα τα οποία δε σου προκαλούν χαρά, “χτυπούν” την ψυχική σου πόρτα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων γιορτών έχει παρατηρηθεί πώς κάποια άνθρωποι αντί να νιώθουν χαρά, αισθάνονται λυπημένοι και νιώθουν πως δεν είναι οι μέρες για να γελάσουν αλλά για να καθίσουν στο σπίτι τους και να κουλουριαστούν κάτω από τα σκεπάσματα βλέποντας μόνοι τους ταινίες, παρέα με μπόλικο φαγητό.

Όλοι μας έχουν αισθανθεί περίεργα κάποια στιγμή όπου βλέπαμε τον κόσμο να χαίρεται με τα λαμπιόνια και τους Άγιους Βασίληδες, καθώς η μοναξιά, η απώλεια, και διάφορες δυσμενείς καταστάσεις μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη θλίψη στη ψυχή ενός ανθρώπου.

Η μελαγχολία των Χριστουγέννων δεν πρέπει να αφήνεται στη μοίρα της και πρέπει να αντιμετωπίζεται διότι μπορεί να οδηγήσει σε ακόμη πιο δύσκολες, ψυχικές στιγμές! Ότι νιώθουμε και ότι μας κάνει κακό στην ψυχική μας υγεία, θα πρέπει κάποια στιγμή να το αντιμετωπίζουμε.

Χριστούγεννα 2022 – Τα δυο tips που πρέπει να βάλεις στη ζωή σου κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων :

#1. Θέσε νέους στόχους και προσπάθησε να τους εκπληρώσεις και μην συγκρίνεις όσα θέλεις να κάνεις για τη ζωή σου, με αυτά που κάνουν οι υπόλοιποι γύρω σου.

#2.Μίλησε στους φίλους σου! οι φίλοι είναι στο πλευρό σου για να σε στηρίξουν! Κάτι το οποίο κάνεις και εσύ! Εξέφρασε προβληματισμούς, τη στεναχώρια σου και τη σκέψη σου! Σίγουρα θα βρουν τρόπο για να σε βοηθήσουν!

Extra : Όταν νιώθουμε περίεργα με τη ψυχή μας και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, είναι σωστό  και προτιμότερο να μιλάμε με έναν ειδικό! Μπορεί να μας βοηθήσει και κάνουμε ένα πολύ σημαντικό δώρο στον εαυτό μας!

Τσέκαρε και αυτά :

Survivor All Star : Προσεγγίστηκαν παίκτες του 1ου κύκλου

Φαγητό Θεσσαλονίκη : Το space burger που δε λερώνει