Χριστούγεννα 2022

Τα Χριστούγεννα 2022 θέλουν να γιορτάσουν οι Ουκρανοί πολίτες οι οποίοι δεν έφυγαν από το Κίεβο και είναι αποφασισμένοι να μην επιστρέψουν στον Ρώσο πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν,  να τους χαλάσει τις γιορτές, με τις πολεμικές του διαθέσεις.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Γενναίοι Ουκρανοί πολίτες άναψαν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρα στη μέση του Κιέβου παρά το γεγονός πως η Ρωσία στέλνει drones να επιτεθούν στα ενεργειακά συστήματα τις τελευταίες μέρες.

Ένα 12 μέτρων δέντρο στήθηκε μπροστά στον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας στην πόλη και στην κορυφή του έχουν βάλει τον ουκρανικό “μανδύα” ο οποίος αποτελείται από μια παραδοσιακή τρίαινα και τα χρώματα της Ουκρανίας εμφανίζονται μέσα από τα λαμπιόνια που έχουν τοποθετηθεί. Στο δέντρο έχουν τοποθετηθεί λευκά περιστέρια φτιαγμένα από πηλό ως στολίδια και τη νύχτα τα χρώματα της σημαίας της χώρας φωτίζουν την πόλη και δίνουν ακόμη περισσότερη δύναμη στους Ουκρανούς πολίτες.

Μια γενίτρια θα δίνει ρεύμα στο δέντρο για να διασφαλιστεί η φωτεινότητα του και θα μπορούν οι Ουκρανοί να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα 2022.

Tσέκαρε το βίντεο :

Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται αλλά οι πολίτες και ο στρατός είναι αποφασισμένοι να μην υποταχθούν στη Ρωσία και προσπαθούν να αποδείξουν πως είναι δυνατοί και πώς αντέχουν!

Τσέκαρε και αυτά :

Χριστούγεννα στην Αθήνα : Που να πας με παιδιά

Μεγαλύτερη νύχτα του χειμώνα : Πότε είναι