Χριστούγεννα 2022

Χριστούγεννα 2022 : Όσοι αποφασίσουν να περάσουν τις γιορτές στην Αθήνα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πολλές και ιδιαίτερες εκδηλώσεις στην πόλη καθώς ο δήμος Αθηναίων θέλει να κάνει τις ημέρες μας πιο όμορφες.

Από τις 23 Δεκεμβρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου, οι γειτονιές της Αθήνας, από την Αχαρνών και τη Λαμπρινή μέχρι το Παγκράτι και την Ελληνορώσων, μεταμορφώνονται σε «χριστουγεννιάτικα χωριά». Φέτος, μάλιστα προστίθενται δύο ακόμη στις γειτονιές της Αθήνας, εκεί όπου θα χτυπά η “καρδιά” των Χριστουγέννων. Ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του θα βρίσκονται καθημερινά στις θέσεις τους για να υποδεχθούν μικρούς και μεγάλους με κατασκευές, κεράσματα, face-painting και πολλές ακόμη γιορτινές διαδραστικές εμπειρίες.

Τις εκδηλώσεις πλαισιώνουν, μεταξύ άλλων, ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ, χριστουγεννιάτικες μασκότ, animateurs, μαριονέτες και ταχυδακτυλουργοί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Χριστούγεννα 2022 – Η Ομόνοια στα καλύτερά της

Από τις 17 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου, το πνεύμα των γιορτών διαχέεται και στην πλατεία Ομονοίας. Η Omonoia Christmas Market, ο νέος εμπορικός και ψυχαγωγικός θεσμός της πρωτεύουσας, γεμίζει με λάμψη και περισσότερη ζωντάνια την ιστορική πλατεία, προσφέροντας χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, επιλεγμένα δώρα και άφθονο κέφι σε μικρούς και μεγάλους μέσα από μία σειρά ξεχωριστών εκδηλώσεων. Όσοι επισκεφθούν εκείνες τις μέρες την πλατεία, θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν αλμυρές και γλυκές λιχουδιές από ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα, να κάνουν τις αγορές τους και να απολαύσουν την υπέροχη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην καρδιά της Αθήνας.
Παράλληλα, στις 29 Δεκεμβρίου, σε μία από τις πιο όμορφες στοές του κέντρου, τη στοά Moxy, θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτυ με πολλή μουσική και χορό, με τραγούδια που θα επιλέγουν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Best 92.6.

Τσέκαρε και αυτά:

Σχέσεις : Πώς θα καταλάβεις ότι σε δουλεύει

Μπράντς στην Αθήνα : Σε ποιες περιοχές να πας