Χριστούγεννα 2022

Χριστούγεννα 2022: Ένα πολύ έξυπνο τρόπο βρήκαν οι αρμόδιες αρχές στη Βουδαπέστη να καταπολεμήσουν την ενεργειακή κρίση και να γιορτάσουν τις όμορφες μέρες που έρχονται!

Ένα στατικό ποδήλατο περιμένει τους πολίτες που θέλουν να δουν τα φώτα εγκατάστασης όπου βρίσκεται το χριστουγεννιάτικο δέντρο και θα μπορούν μέσα αυτού να το ανάβουν και να δημιουργείται η χριστουγεννιάτικο ατμόσφαιρα.

Ο δήμαρχος της πόλης αποφάσισε να εφαρμοστεί αειφόρα τεχνολογία έτσι ώστε τα φώτα να είναι αναμμένα και να χαρίζουν στο κόσμο χαρά.

Όταν κάποιος ξεκινήσει να κάνει ποδήλατο γρήγορα, μπορεί να φωτίσει πλήρως το δέντρο και πολλές είναι οι οικογένειες που σταματούν με τα παιδιά τους και δοκιμάζουν το ιδιαίτερο task.

To ποδήλατο που έχει στηθεί για τα Χριστούγεννα 2022 μπορεί να φορτίσει και μια μπαταρία μαζί με ηλικάκα πάνελ και τροφοδοτούνται και τα άλλα φώτα στην πλατεία.

“Από τη μια, ζεσταινόμαστε ποδηλατώντας μέσα σ’ αυτό το κρύο. Από την άλλη, διαπιστώνουμε πόσο πρέπει να ποδηλατήσει κάποιος για να φωτίσει τη διακόσμηση ενός χριστουγεννιάτικου δένδρου έξι μέτρων”, δήλωσε ο Γκέργκελι Όρσι, ο δημαρχος της 2ης περιφέρειας της Βουδαπέστης.

O δήμος αποφάσισε να ματαιώσει τον φωτισμό της πόλης για τα φετινά Χριστούγεννα καθώς η ενεργειακή κρίση έχει χτυπήσει την πόρτα της πόλης.

“Κάθε χρόνο αυτή η πλατεία διακοσμείται υπέροχα. Θα ήταν λυπηρό να μην έχουμε φέτος αυτή τη διακόσμηση και πιστεύω πως αυτός είναι ένας θαυμάσιος συμβιβασμός”, λέει η Νόρα, κάτοικος της Βουδαπέστης.

 

Tσέκαρε και αυτά :

Σχέσεις : Πώς θα καταλάβεις ότι σε δουλεύει

Δωρεάν ίντερνετ Αθήνα : Που μπορείς να πας