Χριστούγεννα 2022

Τα Χριστούγεννα 2022 είναι αυτά που όλοι περιμέναμε να έρθουν φέτος διότι είναι μια γιορτή κατά την οποία θα μπορέσουμε να βγούμε, να διασκεδάσουμε και να αφήσουμε στην άκρη τις άσχημες αναμνήσεις που μας προκάλεσε τα τελευταία δυο χρόνια ο κορονοϊός.

Όλες και όλοι σκεφτόμαστε από τώρα, το outfit το οποίο θα φορέσουμε στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν και ήδη τσεκάρουμε σε online shops αλλά και στις βιτρίνες, να βρούμε εκείνπ το looks το οποίο θα μας κάνει να εντυπωσιάσουμε τους πάντες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Η Βικτόρια Μπέκαμ είναι μεγάλη φαν των Χριστουγέννων και για τη φετινή σεζόν κάνει πολύ ιδιαίτερες προτάσεις στα κορίτσια, καθώς η χρωματική παλέτα που προτείνει είναι “έξω από το κουτί” και ίσως να μην περίμενες πως μπορείς να φορέσεις φούξια και πορτοκαλί το βράδυ της 24ης Δεκεμβρίου.

Τι προτείνει η σχεδιάστρια 

#1. Πορτοκαλί 

Το χρώμα που προτείνει, μπορείς να είναι ασυνήθιστο αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν ταιριάζει με το κλίμα των Χριστουγέννων! Τολμηρό, εντυπωσιακό και ιδιαίτερο!

#2. Φούξια 

Ένα χρώμα το οποίο λατρεύτηκε όσο κανένα άλλο και φέτος κάνει δυναμικό comeback! Όλοι οι σχεδιαστές έχουν στις κολεξιόν τους ένα ρούχο που φέριε το χρώμα και ταιριάζει τέλεια με ασημί αξεσουάρ!

#3.Το ροζ της Μπάρμπι  

Η Μπάρμπι έχει αδυναμία σε  ένα πολύ ιδιαίτερο ροζ χρώμα το οποίο είναι μεγάλη τάση σύμφωνα με τη Βικτόρια Μπεκαμ και θα μπορούσαμε να φορέσουμε ένα silk dress σε αυτή την απόχρωση και να εντυπωσιάσουμε!

 

Τσέκαρε και αυτά:

Στάθης Σχίζας : Γυμνός σε μια πισίνα με την Παναγιώταρου

Χριστούγεννα 2022 : Λιχουδιές για την παραμονή