Χριστούγεννα 2022

Τα Χριστούγεννα 2022 και η Πρωτοχρονιά είναι δυο μέρες για τις οποίες όλοι ανυπομονούμε διότι θα δούμε αγαπημένα μας πρόσωπα, θα φάμε, θα πιούμε και θα διασκεδάσουμε. Ωστόσο, μπορεί να νιώσουμε κάποιες στιγμές πώς η ταλαιπωρία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο μας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Οι γιορτές μπορεί να γίνουν εξουθενωτικές καθώς καλείσαι να κάνεις πολλά πράγματα! Αλλά θα πρέπει να σκεφτείς ποια είναι αυτά και να πάρεις μια ανάσα γιατί είσαι άνθρωπος και το άγχος μπορεί να σε ισοπεδώσει!

Χριστούγεννα 2022  – Ποια είναι τα τρία πράγματα που σε ταλαιπωρούν κατά τη διάρκεια των γιορτών 

  • Το shopping

Όλοι θέλουμε να βρεθούμε στα μαγαζιά για να ψωνίσουμε δώρα και πράγματα για εμάς έτσι ώστε να είμαστε γιορτινά “στολισμένοι” για το ρεβεγιόν. Αλλά μπορεί να εξαντληθούμε γιατί έχει πολύ κόσμο έξω και η αγοραφοβία δεν αποκλείεται να σου χτυπήσει την πόρτα! Αν δεν αντέχεις να πας για ψώνια, κάνε on line τις αγορές σου και παρέλαβε από το κατάστημα.

  • Οι συγγενείς

Στα οικογενειακά τραπέζια μπορεί να εμφανιστούν άνθρωποι οι οποίοι δεν είναι πολύ… κοντά σου και όταν τους βλέπεις, σου “ανάβουν” κάποια λαμπάκια! Αν δεις πως εμφανίζονται άνθρωποι που θεωρείς τοξικοί, απλά χαιρέτισε τους και απομακρύνσου!

  • Οι κοινωνικές υποχρεώσεις

Πάνου καλέσματα! Σε καλούν να δώσεις παντού το παρών και εσύ δεν ξέρεις πώς να διαχειριστείς την κατάσταση! Aυτό που πρέπει να κάνεις είναι απλά να βάλεις προτεραιότητες! Δεν έχουν όλες οι υποχρεώσεις την ίδια βαρύτητα! Επομένως, διάλεξε αυτές που σου κάνουν και αρνήσου ευγενικά τις υπόλοιπες!

Τσέκαρε και αυτά :

Χριστούγεννα στην Αθήνα : Υπέροχες φωτογραφίες

Μπέλα Χαντίντ : Ξανά με ξανθά μαλλιά