Χριστούγεννα 2022

Χριστούγεννα 2022 : Οι φετινές γιορτές είναι ίσως ότι καλύτερο θα ζήσουμε καθώς τα δυο τελευταία χρόνια ο κορονοϊός κατάφερε να “λυγίσει” τα όμορφα συναισθήματα που έχει ο κόσμος αλλά το παρελθόν ανήκει στο… παρελθόν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στο Λονδίνο τα πάντα λάμπουν! Η κυβέρνηση αλλά και ο δήμαρχος της πόλης, αποφάσισαν πως ο χριστουγεννιάτικος στολισμός θα πρέπει να ξεπεράσει όλα όσα είχαμε δει τα τελευταία χρόνια και έχουν καταφέρει να κάνουν “παπάδες”.

Στη bond street, όμως, έχει γίνει ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο tribute καθώς οι Βρετανοί ακόμη θρηνούν την απώλεια της βασίλισσας Ελισάβετ.

Όπως θα δεις στο βίντεο του λογαριασμού @london, τα στολίδια που έχουν τοποθετηθεί για να φωτίζουν τους δρόμους τις νύχτες, θυμίζουν το στέμμα της βασίλισσας αλλά και τα κοσμήματα της.

Καθώς περνά ένα όχημα από τη γνωστή οδό, μπορεί να κοιτάξει από το παράθυρο του ψηλά και να δει πως έχουν τοποθετηθεί στολίδια τα οποία θυμίζουν τη βασίλισσα η οποία λάτερυε τα Χριστούγεννα.

Τα Χριστούγεννα 2022 θα είναι σίγουρα διαφορετικά για τη βρετανική βασιλική οικογένεια και όλοι αναμένουν να ακούσουν το μήνυμα του βασιλιά Κάρολου ο οποίος θα μιλήσει για πρώτη φορά στον βρετανικό λαό για τις γιορτές.

 

Τσέκαρε και αυτά :

Φαγητό Αγία Παρασκευή : Πήγαμε στο εξαιρετικό Nama

Άνθρωπος της χρονιάς : Ποιον ανέδειξαν οι Financial Times