Χριστούγεννα 2022

Τα Χριστούγεννα 2022 θέλουμε να τα κάνουμε όλα! Να βγούμε, να φάμε, να διασκεδάσουμε, να ψωνίσουμε και να ταξιδέψουμε! Και εννοείται πώς θα τα κάνουμε όλα, γιατί και ζωή την έχουμε βρε παιδιά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ 

Πολλοί από εμάς θέλουμε να βρεθούμε στα βουνά και στα λαγκάδια, να παίξουμε με το χιόνι και να απολαύσουμε ζεστή σοκολάτα σε ένα σαλέ ενώ βλέπουμε τον κόσμο να κάνει σκι! Αλλά υπάρχει και ο κόσμος ο οποίος δεν ψήνεται για τέτοιες καταστάσεις και θέλει να είναι δίπλα στη θάλασσα, να τον φυσάει το αγόρι και να βλέπει τις βαρκούλες να αρμενίζουν!

Υπάρχουν τρεις προορισμοί στην Ελλάδα οι οποίοι θεωρούνται “εναλλακτικοί” καθώς είναι νησιά και μπορείς να τα επισκεφτείς και να κάνεις κάτι διαφορετικό!

Χριστούγεννα 2022 

#1.Αλεξανδρούπολη 

Πρόκειται για μια πόλη η οποία διοργανώνει κάθε χρόνο, εξαιρετικές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και ο κόσμος πάντα μαζεύεται σε αυτές. Τα μαγαζιά σε περιμένουν για πολύ ζεστά ροφήματα, μιας και το κρύο στην πόλη είναι τσουχτερό και θα βρεις εξαιρετικά ξενοδοχεία όπου μπορείς να μείνεις.

#2.Σέρρες 

Οι Σέρρες είναι για μια πόλη η οποία λατρεύει τα Χριστούγεννα! Κάθε σημείο της πόλης είναι στολισμένο με ιδιαίτερη διακόσμηση και παντού υπάρχουν λαμπιόνια τα οποία αξίζει να φωτογραφίσεις! Στο Λόφο Κουλά θα απολαύσεις την πανοραμική θέα της πόλης ενώ υπάρχουν μαγαζιά στα οποία θα φας καταπληκτικά πιάτα και εξαιρετικά οικονομικά!

#3. Μάνη

Η ανυπότακτη Μάνη είναι σίγουρα ένας προορισμός τον οποίο δεν έχεις σκεφτεί και κακώς θα σου πούμε εμείς αφού θα περάσεις αξέχαστα Χριστούγεννα σε αυτή! Τα πέτρινα σπίτια, η “ωμή” αλλά τόσο όμορφη αισθητική των περιοχών και το φυσικό τοπίο θα σου φτιάξουν τη διάθεση! Τα χωριά της Μάνης αλλά και οι κωμοπόλεις της, είναι απλά πανέμορφες περιοχές και σίγουρα θα βρεις και μαγαζιά για να διασκεδάσεις.

Τσέκαρε και αυτά :

Emily in Paris τρίτη σεζόν : Κυκλοφόρησε το trailer

Στεφανί Φραπάρ : Τι πρέπει να ξέρεις για τη διαιτητή