Χριστούγεννα 2022

Τα Χριστούγεννα 2022 θα είναι ανάρπαστα και έχουμε σκοπό να στολίσουμε το πιο εντυπωσιακό δέντρο γιατί μας αξίζει και θέλουμε να δούμε το χώρο μας να είναι έτοιμος να υποδεχτεί το… χριστουγεννιάτικο πνεύμα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

To χριστουγεννιάτικο δέντρο μας είναι αυτό που αλλάζει τελείως τη διακόσμηση του σπιτιού μας και μας φέρνει ακόμη πιο κοντά στο γνωστό Christmas spirit το οποίο λατρεύουμε και αν μπορούσαμε θα το είχαμε όλο το χρόνο.

Κάποιοι έχουν ήδη στολίσει το δεντράκι τους και οι πρώτες αναρτήσεις στο Instagram είναι γεγονός!

Αν είσαι από τα άτομα που ακόμη δεν έχουν καταφέρει να στολίσουν το δέντρο τους και ετοιμάζονται να κάνουν μια γύρα στα μαγαζιά για να βρουν υπέροχο και λαμπερά στολίδια τα οποία θα σου φέρουν χαρά, τότε σου έχουμε τρεις προτάσεις οι οποίες είναι απλά ΤΕΛΕΙΕΣ.

#1. Παντού ροζ 

Ένα ροζ δέντρο είναι ιδανικό για εσένα που λατρεύεις το χρώμα και θέλει κάτι τελείως διαφορετικό στο χώρο σου! Μπορεί να θεωρείται ακόμη από κάποια κολλημένα μυαλά, πώς είναι ένα κοριτσίστικο χρώμα αλλά δε μας αφορά! Το ροζ είναι μοναδικό και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στον στολισμό σου!

#2. Λευκά στολίδια! 

Το λευκό είναι ένα χρώμα το οποίο μπορεί να ταιριάξει σε όλους τους χώρους και όλα τα στυλ διακόσμησης καθώς θεωρείται ουδέτερο. Ταιριάζει τέλεια με το πράσινο χρώμα που έχει το χριστουγεννιάτικο δέντρο και μπορείς να πάρεις μεγάλες μπάλες και λίγες κορδέλες και να στολίσεις! Τόσο απλά!

#3. Πράσινο στο πράσινο 

Η μονοχρωμία δεν είναι μόνο τάση στα ρούχα! Μπορείς να προμηθευτείς στολίδια και λαμπάκια σε πράσινο χρώμα και να δημιουργήσεις το δέντρο – κατεργάρη αφού θα θυμίζει τον Crinch! Αν θέλεις να σπάσεις την “πρασινίλα” τότε λίγο λευκό μπορεί να σε βοηθήσει! Όπως μια λευκή κορδέλα!

Τσέκαρε και αυτά :

Χριστούγεννα 2022 : Τα γιορτινά “χωριά” στην Αθήνα

Balenciaga : Κατηγορούν την Kylie Jenner για συγκάλυψη