Χριστούγεννα 2022

Αν είσαι ένας από τους τυχερούς που θα βρεθούν στο Λονδίνο για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα 2022, τότε πρέπει να δεις κάποια πράγματα προτού πατήσει το πόδι σου στην υπέροχη, αυτή, πόλη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το Λονδίνο είναι μια πόλη όπου μπορείς να κάνεις τα πάντα! Να απολαύσεις υπέροχες παραστάσεις, να κάνεις ψώνια, να γευτείς πολλών ειδών “κουζίνες”, να δεις από κοντά ένα από τα πιο εμβληματικά παλάτια στον κόσμο, να ταϊσεις σκίουρους στα πάρκα, να κάνεις κλάμπινγκ και εννοείται, να ανακαλύψεις υπαίθριες αγορές που όμοιες της δεν έχεις ξαναδεί.

Το Χριστούγεννα 2022 είναι μια από τις ημέρες όπου η βρετανική πρωτεύουσα έχει αποφασίσει πως θα είναι η καλύτερη της χρονιάς και οι δρόμοι είναι συγκλονιστικά στολισμένοι και ο κόσμος έχει τρομερή διάθεση.

Μέσω το London City Walk κάνουμε μια διαδικτυακή βόλτα στους δρόμους του Λονδίνου και μπορείς να δεις διάφορα μέρη όπου ο κόσμος περπατά και απολαμβάνει τον χριστουγεννιάτικο στολισμό που έχει αναλάβει ο δήμος.

Mια από τις αγαπημένες μας αγορές στο Λονδίνο είναι η περίφημη borough Market όπου μπορείς να ανακαλύψεις υπέροχα λαχανικά και φρούτα, να ψωνίσεις φρέσκα ψάρια και οστρακοειδή αλλά και να απολαύσεις ζεστά πιάτα ατ οποία δημιουργούν μάγειρες με τα υλικά που βρίσκουν στην αγορά.

Η αγορά έχει φορέσει και αυτή με τη σειρά της τα γιορτινά της και στο παρακάτω βίντεο μπορείς να πάρεις μια μικρή γεύση.

Η βρετανική πόλη κάθε χρόνο φροντίζει να είναι χριστουγεννιάτικη αλλά φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς ο κόσμος δε χρειάζεται να ακολουθεί “κανόνες” κατά του κορονοϊού και οι πολίτες αλλά και οι τουρίστες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολλά, ιδιαίτερα events!

Mην ξεχνάς πως οι Βρετανοί έχουν μια μικρή “ψύχωση” με τις γιορτινές ημέρες και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό!

Τσέκαρε και αυτά :

GNTM 5 τελικός : Πότε θα γίνει

Χριστούγεννα 2022 : Οι βόλτες που πρέπει να κάνεις στην Αθήνα