Χριστούγεννα 2022

Χριστούγεννα 2022 : Όλος ο πλανήτης “χορεύει” σε εορταστικούς ρυθμούς και σε πολλές πόλεις έχουν κάνει την εμφάνιση τους τα λαμπιόνια και τα ιδιαίτερα στολίδια τα οποία κοσμούν διάφορους δρόμους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η Νέα Υόρκη είναι μια πόλη η οποία φιλοξενεί εκατομμύρια πολίτες οι οποίοι λατρεύουν τα Χριστούγεννα και φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς τα μέτρα για τον κορονοϊού έχουν χαλάρωσει και ο κόσμος μπορεί να βγει και να απολαύσει την πόλη κάνοντας βόλτες και ψώνια.

Πρόκειται για μια πόλη η οποία εντυπωσιάζει τους πάντες, μόλοι πατήσουν το πόδι τους σε αυτή και μπορείς να ανακαλύψεις πολλά και ιδιαίτερα μαγαζιά αλλά και κτίρια τα οποία έχουν μεγάλη ιστορία.

Τα καταστήματα έχουν φορέσει τα γιορτινά τους και ο κόσμος κάνει τη βόλτα του στη 5th Avenue αλλά και σε άλλες περιοχές όπου υπάρχουν μαγαζιά. Οι πλανόδιοι έχουν βγάλει τους πάγκους τους και πωλούν μικρά δωράκια τα οποία μπορεί κάποιος να χαρίσει σε αγαπημένους τους τα Χριστούγεννα 2022.

Τσέκαρε και το βίντεο :

Σε ένα σημείο της πόλης έχουν στηθεί μεγάλες φούσκες οι οποίες έχουν τραπέζια μέσα τους και μπορεί κάποιος να καθίσει και να απολαύσει τον καφέ του ή το ποτό του σαν να μένει σε ένα τεχνητό ιγκλου!

Η Νέα Υόρκη είναι υπέροχη και είναι must προορισμός όλο τον χρόνο!

Τσέκαρε και αυτά :

Βρισηίδα Ανδριώτου : Στο νοσοκομείο το μοντέλο

Προγούλι : Η τεχνική για να το “εξαφανίσεις”