Χριστούγεννα

Χριστούγεννα: Η εορταστική περίοδος ξεκίνησε λαμπερά με παρουσιαστή τον Μάκη Πουνέντη και τον Πέτρο Ιακωβίδη να ξεσηκώνει το κοινό με τις επιτυχίες του!

Την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, το ATHENS METRO MALL «έβαλε» τα γιορτινά του και υποδέχθηκε την έναρξη της εορταστικής περιόδου, με ένα εντυπωσιακό Christmas Live Stage!

Ο δημοφιλής παρουσιαστής Μάκης Πουνέντης, υποδέχθηκε τους επισκέπτες του αγαπημένου εμπορικού των νοτίων προαστίων στο πρώτο Christmas Live Stage της σεζόν, και σήμανε επίσημα την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου, ανακοινώνοντας μια σειρά από live συναυλίες, δράσεις και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Πρώτοι στη σκηνή του Christmas Live Stage, ανέβηκαν ο Πέτρος Ιακωβίδης που απογείωσε τη διάθεση του κοινού τραγουδώντας live αγαπημένες επιτυχίες και η Μορφούλα Ιακωβίδου.

Η εορταστική μουσική σκηνή του Christmas Live Stage του ATHENS METRO MALL συνεχίζει  να μας χαρίζει αμέτρητες στιγμές διασκέδασης, με μοναδικές live συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών. Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, μην χάσετε τον Ηλία Βρεττό και τη Χριστίνα Σάλτη που υπόσχονται να ανεβάσουν το κέφι στα ύψη! Ακολουθούν οι υπέροχοι ONIRAMA στις 5 Δεκεμβρίου για να κάνουν κάθε στιγμή μας μοναδική και στις 19 Δεκεμβρίου, ο αγαπημένος Γιώργος Γιαννιάς δίνει άλλη διάσταση στη διασκέδαση σε ένα Christmas Live Stage από το οποίο δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Τα Christmas Live Stages του Athens Metro Mall ξεκινούν στις 20.00 και έχουν ελεύθερη είσοδο, αλλά η διασκέδαση ξεκινά μελωδικά από τις 18.00 με τις live αναμεταδώσεις του αγαπημένου ραδιοφωνικού σταθμού 92.3 Λάμψη FM μέσα από τις εγκαταστάσεις του εμπορικού κέντρου, σε άμεση επαφή με το κοινό.

 

Σχετικά με το ATHENS METRO MALL

Το ATHENS METRO MALL με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί τη απόλυτη εμπειρία καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Το ATHENS METRO MALL παρέχει στους επισκέπτες του, 95 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.