Χριστούγεννα

Χριστούγεννα : Τη μοναδική γιορτινή εμπειρία της «Νύχτας των Ευχών» είχαν την ευκαιρία να ζήσουν εκατοντάδες Αθηναίες, Αθηναίοι και επισκέπτες της πόλης που βρέθηκαν μαζί με τους φίλους και τις οικογένειές τους, το απόγευμα της Παραμονής των Χριστουγέννων στην ολόφωτη πλατεία Κοτζιά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Μπροστά από το Δημαρχείο της Αθήνας, μέσα σε ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο σκηνικό, μικροί και μεγάλοι άναψαν τα βιοδιασπώμενα φαναράκια τους και τα άφησαν να ανέβουν ψηλά στον ουρανό, μαζί με τις ευχές τους για ένα καλύτερο αύριο, γεμάτο υγεία, αγάπη και ελπίδα. Περισσότερα από 1.500 φαναράκια φώτισαν τα βλέμματα των παιδιών και γέμισαν τις καρδιές όλων με φως και ζεστασιά.

Το μαγευτικό υπερθέαμα “έντυσαν” μουσικά οι παραγωγοί του Pepper 96.6, Γιάννης Καστανάκης και Κοσμάς Δεβελέγκας, ενώ η γιορτή συνεχίστηκε με πολύ κέφι και χορό στο πάρτι που ακολούθησε στην πλατεία.

Η αγαπημένη εποχή του χρόνου επιτέλους επέστρεψε “κανονικά”καθώς ο κορονοϊός μας εξάντλησε τα δυο τελευταία χρόνια και ο κόσμος μπόρεσε σε απολαύσει μια πολύ όμορφη στιγμή.

Η πιο όμορφη στιγμή του χρόνου είναι κάτι που όλοι μας περιμένουμε καθώς ερχόμαστε κοντά με τα αγαπημένα μας άτομα και επιλέγουμε να γιορτάσουμε τις στιγμές μας με αυτά. Και η Αθήνα είναι μια πόλη η οποία τους υποδέχεται όλους!

Tσέκαρε και αυτά :

Χριστούγεννα 2022 : Κομμωτές περιποιήθηκαν άστεγους

Χριστούγεννα στην Αθήνα : Που να πας για ψώνια