Χριστούγεννα μονοήμερη

Χριστούγεννα μονοήμερη : Όλοι μας θέλουμε να ξεφύγουμε για λίγες μέρες από την πόλη στην οποία ζούμε έτσι ώστε να χαλαρώσουμε και να αλλάξουμε παραστάσεις, αλλά δεν είναι πάντα εφικτό καθώς οι δουλειές είναι πολλές.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Οι περισσότερες περιοχές στην Ελλάδα είναι full booked, επομένως θα είναι λίγο δύσκολο να βρεις κάποιο κατάλυμα για να βρεθείς με τους φίλους σου και να κάνετε διακοπές! Αλλά υπάρχει ένας τρόπος για να περάσεις την ημέρα των Χριστουγέννων εκτός σπιτιού και δεν είναι άλλος από μια μονοήμερη!

Ένα μέρος το οποίο είναι ιδανικό για μονοήμερη είναι το Ναύπλιο και πρέπει να βρεθεί σε αυτή την περιοχή την ημέρα των Χριστουγέννων γιατί θα περάσεις πολύ όμορφα!

Το Ναύπλιο είναι ένα μέρος στο οποίο μπορείς να περάσεις πολύ καλά, να περπατήσεις, να απολαύσεις τον καφέ σου και καλό φαγητό αλλά και να δεις πράγματα τα οποία θα σε κάνουν να ξεχάσεις τη μεγαλούπολη.

Πρόκειται για μια γραφική πόλη στην οποία μπορείς να περιπλανηθείς, και να μένεις στην Αθήνα θα πρέπει να ξέρεις πως είναι μόλις 1,5 ώρα μακριά σου!

Στα σοκάκια του Ναυπλίου θα βρεις πολλά λουλούδια, ιδιαίτερες εικόνες και καλαισθησία! Οπότε καταλαβαίνεις πως είναι ιδανικά για φωτογραφίες.

Το περίφημο κάστρο του Παλαμηδίου είναι σίγουρα ένα από τα αξιοθέατα που πρέπει να επισκεφτείς (να φορέσεις άνετα παπούτσια) και σίγουρα θα φωτογραφίσεις το περίφημο νησάκι Μπούρτζι.

Στα σοκάκια του Ναυπλίου θα βρεις μικρά καφέ όπου μπορείς να απολαύσεις το ρόφημα της αρεσκείας σου ενώ θα ανακαλύψεις μέρη για φαγητό και παγωτό που σίγουρα θα σε κάνουν να θέλεις να επισκεφτείς ξανά την περιοχή!

 

Τσέκαρε και αυτά :

Wednesday : Τα bloopers της πρώτης σεζόν

Σασμός spoiler: O Σταύρος θα διεκδικήσει από την Αργυρώ