Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Χριστούγεννα: Όπως κάθε χρόνο, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), άνθρωποι, δέντρα και φέτος και σιντριβάνια φορούν τα πιο ευφάνταστα γιορτινά τους και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους σε έναν κόσμο μαγείας φτιαγμένο από τα πιο πολύτιμα υλικά των Χριστουγέννων!

Το Παγοδρόμιο στο Κανάλι, οι Φωτεινές Εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, τα περίφημα πανύψηλα έλατα στην Αγορά και τα φωτισμένα δέντρα στο Κανάλι, η μεγάλη γιορτή της 30ης Νοεμβρίου και η πάντα φαντασμαγορική Παραμονή Πρωτοχρονιάς είναι μόνο λίγες από τις εμπειρίες που έχουν γίνει πια παράδοση για χιλιάδες επισκέπτες, αναδεικνύοντας το ΚΠΙΣΝ σε αγαπημένο χριστουγεννιάτικο προορισμό.

Στον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του ΚΠΙΣΝ, όλος ο Δεκέμβριος είναι μήνας γιορτής. Εδώ, η μουσική, το παιχνίδι, η δημιουργία, η διασκέδαση, αλλά και η τέχνη και ο αθλητισμός, αποκτούν μια απροσδόκητη διάσταση που θα κάνει και αυτά τα Χριστούγεννα πραγματικά ξεχωριστά για όλες τις ηλικίες.

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ  ζωντανεύει με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).  Όλες οι δράσεις και εκδηλώσεις πραγματοποιούνται είτε με ελεύθερη είσοδο είτε με πολύ προσιτό εισιτήριο.

30 Νοεμβρίου: Τα γιορτινά φώτα ανάβουν

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει στις 18.00 με μια γιορτή κυριολεκτικά αστραφτερή με οικοδεσπότη τον Άλεξ Κάβδα.

Ελάτε να ζήσετε από κοντά την πιο φωτεινή εμπειρία των Χριστουγέννων, παρακολουθώντας τους χώρους του ΚΠΙΣΝ να μεταμορφώνονται ο ένας μετά τον άλλον σ’ ένα μαγικό μέρος πλημμυρισμένο στο φως, τη μουσική και τον χορό!

Τα χιλιάδες χριστουγεννιάτικα φωτάκια στα πλατάνια κατά μήκος του Καναλιού ανάβουν, τα πανύψηλα στολισμένα έλατα της Αγοράς αποκαλύπτονται σε όλη τους τη λάμψη, οι φωτεινές εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος στήνουν ευρηματικά παιχνίδια φωτός με τους περαστικούς. Το Παγοδρόμιο παίρνει ξανά ζωή, καθώς οι πρώτοι επισκέπτες γλιστρούν στον φρέσκο πάγο υπό τους ήχους της Παιδικής Χορωδίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες παρασύρουν και τα Σιντριβάνια του Καναλιού, που συμμετέχουν στον χορό με τον δικό τους θεαματικό τρόπο.

Η γιορτή κορυφώνεται με το καθιερωμένο πάρτι στην Αγορά, όπου φέτος η soul queen Idra Kayne μας βάζει χορευτικά στην ατμόσφαιρα των γιορτών με ένα άκρως χριστουγεννιάτικο, ξεσηκωτικό live.