Χριστούγεννα στη Ρώμη

Χριστούγεννα στη Ρώμη όλοι θέλουμε να κάνουμε κάποια στιγμή γιατί πρόκειται για μια μαγική πόλη στην οποία μπορείς να ανακαλύψεις πολλά πράγματα και να βρεις μέρη τα οποία θα σου κλέψουν την καρδιά.

Οι χριστουγεννιάτικες διακοπές πρέπει πάντα να είναι σωστά οργανωμένες έτσι ώστε να είμαστε ξέγνοιαστοι και να απολαύσουμε το υπέροχο κλίμα που δημιουργείται στα μέρη που δίνουμε το παρών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rome, Italy (@visit__rome)


Οι αγορές στη Ρώμη είναι άκρως εντυπωσιακές γιατί γνωστοί οίκοι μόδας έχουν επιμεληθεί με προσοχή το ντεκόρ, ενώ σε πολλά ιταλικά εστιατόρια έχουν ήδη δημιουργηθεί εορταστικά μενού για όσους θέλουν να ανακαλύψουν τις αυθεντικές γεύσεις της Ιταλίας αλλά με ένα twist!

Στην περίφημη μπαρόκ πλατεία της Ρώμης, Piazza Navona, η μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά θα σε κάνει να μπεις απευθείας στο νόημα των Χριστουγέννων.Πάγκοι με γλυκά, χριστουγεννιάτικα στολίδια και άλλα πολλά θα εμφανιστούν μπροστά σου τον μήνα Δεκέμρβιο ενώ εσύ θα κρατάς ένα εσπρεσσάκι στο χέρι.

Στην πλατεία του Αγίου Πέτρο θα βγάλεις αμέτρητες σελφι με το μεγάλο δέντρο που στολίζεται κάθε χρόνο και την παραμονή των Χριστουγέννων πλήθος κόσμος συγκεντρώνεται στο σημείο όπου και γίνονται τα αποκαλυπτήρια της φάτνης και η θεία Λειτουργία που τελεί ο Πάπας είναι συγκλονιστική.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rome, Italy (@visit__rome)


Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα δεν είχαν πάντα την τιμητική τους στη Ρώμη αλλά τα τελευταία χρόνια, οι Ιταλοί τα στολίζουν και σε πολλά μαγαζιά θα δεις ιδιαίτερες διακοσμήσεις.

Στην “Αιώνια Πόλη” θα απολαύσεις συγκλονιστικές γεύσεις gelato, θα φας πολύ καλά και σίγουρα θα δεις τρομερά αξιοθέατα όπως είναι το Κολοσσαίο.

Μην ξεχάσεις να επισκεφτείς τα παγοδρόμια που στήνουν και να κάνει βόλτες με τα παγοπέδιλα που θα νοικιάσεις!

Τσέκαρε και αυτά :

Σχέσεις : Τα “κόκκινα” σημαιάκια που δεν αγνοείς

Λεωφορεία : Τα οχήματα δίπλα στην Αττική οδό