Χριστούγεννα στην Αράχωβα

Χριστούγεννα στην Αράχωβα έχουν επιλέξει πολλοί να κάνουν φέτος και αν είσαι από τα άτομα που θα πάνε για πρώτη φορά σε αυτό το υπέροχο μέρος το οποίο επιλέγουν για εξορμήσεις οι Αθηναίοι και όχι μόνο, τότε πρέπει να ξέρεις κάποια πράγματα!

Η αγαπημένη ορεινή κωμόπολη της Βοιωτίας, υποδέχεται κάθε χρόνο δεκάδες ταξιδιώτες οι οποίοι θέλουν να απολαύσουν τα Χριστούγεννα και άλλες χειμερινές μέρες στα σαλέ και στα ξενοδοχεία της περιοχής.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η Αράχωβα θεωρείται το “στολίδι του Παρνασσού” και οι κάτοικοι της κωμόπολης φροντίζουν να τηρούν τις παραδόσεις και να προετοιμάζονται την περίοδο των γιορτών, έτσι ώστε να δείξουν στον κόσμο που πηγαίνει στην περιοχή, την απίστευτη φιλοξενία τους!

Τι πρέπει να κάνεις να βρεθείς τα Χριστούγεννα στην Αράχωβα 

#1. Δε γίνεται να μην επισκεφτείς το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού! Εκεί΄θα απολαύσεις σκι ή snowboard, θα χαλαρώσεις με τις υπέροχες εικόνες καθώς τα δέντρα και η θέα προς τα βουνά Γκιώνα και Παρνασσός είναι μαγική, και μπορείς να κάνεις βόλτες με τις τηλεκαμπίνες.

#2.Τα all day bars που υπάρχουν στην Αράχωβα σε περιμένουν για καφεδάκι ή για ρακόμελα και το βράδυ μπορείς να διασκεδάσεις αφού γνωστού DJs αναλαμβάνουν τη διασκάεδαση.

#3.Φαγητό σε μαγαζάκια που μυρίζουν “παράδοση”! Τοπικά εδέσματα, πιο μοντέρνα πιάτα αλλά και γλυκά που θυμίζουν Χριστούγεννα σε περιμένουν.

#4. Ψώνια στους πλακόστρωτους δρόμους της Αράχωβας! Έχουν δημιουργηθεί μαγαζιά τα οποία είναι ιδανικά για εσένα που θέλεις να κάνεις last minute shopping!

#5. Μην ξεχάσεις να βγάλεις φωτογραφίες στον Βράχο της Ώρας και στην πλατεία της Αμφίκλειας η οποία είναι πάντα στολισμένη!

Τσέκαρε και αυτά :

Έλον Μάσκ : Η ανάρτηση για τους Σίμπσονς

Museum of Illusions: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας