Χριστούγεννα στην Αθήν

Αν είσαι από τα πλάσματα που θα κάνουν Χριστούγεννα στην Αθήνα, τότε πρέπει να ξέρεις πώς υπάρχουν πολλά σημεία τα οποία μπορείς να επισκεφτείς και να κάνεις τις βόλτες σου, να απολαύσεις ποτάκια και υπέροχο φαγητό!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Oι περισσότεροι πολίτες επιλέγουν να κάνουν τις βόλτες τους στο κέντρο της πόλης το οποίο είναι στολισμένο σε κάθε γωνία, αλλά υπάρχουν και άλλες περιοχές όπου κανείς μπορεί να πάρει ένα καφεδάκι στο χέρι και να περπατήσει με την παρέα του ή το πρόσωπο με το οποίο κάνει τσαχπινιές!

 

Ποια είναι τα μέρη που ίσως δεν έχεις σκεφτεί για χαλαρές βολτίτσες 

#1. Γλυφάδα 

Η Γλυφάδα ανήκει σε ένα “δικό της σύμπαν” και μπορείς πολύ εύκολα να βρεθείς στο κέντρο της μέσω λεωφορείου ή με το τραμ. Διαθέτει μαγαζιά για όλα τα γούστα και μπορείς να κάνεις βόλτες στην αγορά ή στην παραλία αν σε έχουν πιάσει τα ρομαντικά σου! Έχει μαγαζιά για φαγητό τα οποία επίσης καλύπτουν όλους τους καλοφαγάδες και είναι μια ωραία επιλογή.

#2.Μεταξουργείο 

Είναι μια από τις πιο ιδιαίτερες περιοχές στην Αθήνα όπου κρύβονται “διαμάντια” καθώς δεν είναι λίγοι οι επιχειρηματίες που έχουν ξεκινήσει να επενδύουν σε μέρη όπου μπορείς να απολαύσεις χαλαρά και άνετα το ποτό σου ή τον καφέ σου! Άσε, που έχει κάποια μαγαζιά για φαγητό που πρέπει να τσεκάρεις!

#3.Καλλιθέα

Είναι μια περιοχή η οποία έχει γεμίσει στολίδια και τα μαγαζιά έχουν στολίσει τις βιτρίνες τους, υπέροχα!Υπάρχουν πολλά μαγαζάκια όπου μπορείς να απολαύσεις φαγητό αλλά και το ποτό σου ενώ η αγορά είναι πολύ καλή καθώς διαθέτει τα πάντα! Και είναι δίπλα το “Σταύρος Νιάρχος”! Οπότε μπορείς να πεταχτείς για μια φωτογραφία!

Τσέκαρε και αυτά :

Κακοποίηση ζώων : Ο σκύλος που βάφτηκε πράσινος

Μaestro : Καθηλώθηκε πάλι το κοινό