Χριστούγεννα στην Αθήνα

Τα Χριστούγεννα στην Αθήνα είναι πάντα μαγικά αλλά το 2022 ο δήμος Αθηναίων αποφάσισε να τα “δώσει όλα” και παρά την ενεργειακή κρίση και όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, τα λαμπιόνια λάμπουν πιο πολύ από ποτέ και ο κόσμος κυκλοφορεί το βράδυ για να κάνει τις βόλτες του και να βγάλει φωτογραφίες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Όλη η πόλη είναι στολισμένη με διάφορα φώτα αλλά και διάφορες εγκαταστάσεις οι οποίες είναι ιδανικές για να βγάλεις φωτογραφία. Και σε κάθε γωνία μπορείς να βρεις ένα φωτεινό έκθεμα στο οποίο να βγάλεις την καθιερωμένη γιορτινή selfie ή μια φωτογραφία με φίλους ή την οικογένεια σου.

Στο κέντρο της Αθήνας τα Χριστούγεννα έχουν κάνει από πολύ νωρίς την εμφάνιση τους καθώς μια φοβερή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες όπου άναψαν το δέντρο δήμαρχοι από πολλές πόλεις του κόσμου. Και τα events συνεχίζονται μέχρι την Πρωτοχρονιά.

Κάνοντας μια βόλτα στην Ερμού, θα δει κανείς τον κόσμο να απολαμβάνει ένα καφέ στο χέρι και να περπατά παρατηρώντας τις βιτρίνες ενώ στην πλατεία στο Μοναστηράκι υπάρχουν άνθρωποι από άλλες χώρες οι οποίοι χορεύουν και παίζουν μουσική.

Ένα σημείο όπου τα Χριστούγεννα στην Αθήνα “χτυπούν” δυνατά είναι στους Ψυρρή, όπου όλα τα μαγαζιά υποδέχονται κόσμο και τα λαμπιόνια είναι πιο φωτεινά από ποτέ.

 

Τσέκαρε και αυτά :

Σασμός : Οι ευχές των ηρώων για τα Χριστούγεννα

Κιμ Καρντάσιαν : Από το sex tape στην αυτοκρατορία