Χριστούγεννα στην Αθήνα

Αν είσαι από τα πλάσματα που θα κάνεις Χριστούγεννα στην Αθήνα και Πρωτοχρονιά, τότε υπάρχουν κάποιες περιοχές οι οποίες είναι ιδανικές για last minute shopping και πρέπει να τις επισκεφτείς.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πολλοί από. εμάς τρέχουμε να “κλείσουμε” τις υποχρεώσεις μας και δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε τα ψώνια μας νωρίτερα! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τρέχουμε και να μη φτάνουμε για να αγοράσουμε δώρα και πράγματα για εμάς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη City Now (@city_nowgr)

Και υπάρχουν τρεις περιοχές όπου μπορείς να βρεις τα πάντα και να είσαι λίγο πιο χαλαρός!

#1. Ερμού 

Είναι η all time classic περιοχή για να κάνεις τα ψώνια τις τελευταίας στιγμής καθώς υπάρχουν πολλά μαγαζιά τα οποία σε περιμένουν να ανακαλύψεις τις προσφορές τους αλλά και τα ιδιαίτερ πράγματα τα οποία διαθέτουν!

#2.Μαρούσι 

Ένα είναι το μέρος στο οποίο μπορείς να βρεις τα πάντα στον ίδιο χώρο και να απολαύσεις και ζεστό καφεδάκι αν θέλεις να αράξεις πριν το ρεβεγιόν! Το μεγάλο εμπορικό κέντρο με τα δεκάδες καταστήματα σε περιμένει για να κάνεις τα ψώνια της τελευταίας στιγμής και μπορείς να απολαύσεις και καλό φαγητό αλλά και καφέ..

#3.Χαλάνδρι 

Είναι μια περιοχή την οποία πραγματικά λατρεύουμε και μπορείς να την επισκεφτείς για να κάνεις τα ψώνια σου και να απολαύσεις και έναν γρήγορο καφέ! Διαθέτει πολλά μαγαζιά στα οποία θα βρεις πολλά πράγματα τα οποία είναι ιδανικά για δώρα ενώ θα βρεις και πράγματα τα οποία θα σε ντύσουν για τα ρεβεγιόν που έχεις κανονίσει.

Τσέκαρε και αυτά :

Χριστούγεννα στην Αθήνα : Που να πας με παιδιά

Χριστούγεννα 2022 : Το μήνυμα για την οδική ασφάλεια