Χριστούγεννα στην Αθήνα

Τα Χριστούγεννα στην Αθήνα είναι πολύ ωραία! Και όποιος σου πει το αντίθετο, μάλλον δεν έχει κάνει γιορτές στην πρωτεύουσα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πολλοί από εμάς έχουν στο περιβάλλον μας παιδιά και κάποιοι έχουν την ευτυχία να είναι οι ίδιοι γονείς. Και τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή η οποία είναι αγαπημένη των παιδιών καθώς τα προσωπάκια του λάμπουν όταν βλέπουν στολίδια, λαμβάνουν δώρα και τρώνε άπειρα γλυκά.

Αν έχεις σκοπό να περάσεις τα Χριστούγεννα στην Αθήνα, τότε μπορείς να επισκεφτείς τρία μέρη και να κάνετε όμορφες βόλτες!

Τα τρία μέρη που μπορείς να επισκεφτείς με τα αγαπημένα σου πλάσματα είναι τα εξής: 

#1. Πλατεία Συντάγματος 

Στο κέντρο της πόλης έχουν στηθεί υπέροχα στολίδια τα οποία βλέπουν τα παιδιά και εντυπωσιάζονται. Υπάρχουν πολλά σημεία όπου τα παιδιά μπορούν να φωτογραφηθούν μπροστά στα φωτάκια και να τρέξουν με προσοχή στην πλατεία για να παίξουν! Βέβαια, καλό θα είναι να βρεθούν για λίγο στην πλατεία και έπειτα να κινηθείτε προς Πλάκα και Ερμού για να συνεχίσετε τη βόλτα σας.

#2. Πάρκο Σταύρος Νιάρχος 

Στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έχουν εγκατασταθεί εντυπωσιακές, φωτεινές εγκαταστάσεις στις οποίες μπορούν να συμμετάσχουν τα παιδιά και να ακούσουν μουσική αλλά και να παίξουν. Μάλιστα, υπάρχει και παγοδρόμιο στο οποίο μπορούν να κάνουν παγοδρομίες αλλά θα πρέπει να κάνετε πρώτα ηλεκτρονική εγγραφή για να μπορέσετε να μπείτε.

#3. Καταφύγιο Μπάφι 

Στην Πάρνηθα υπάρχει ένα υπέροχο σημείο το οποίο ονομάζεται “καταφύγιο Μπάνι” και μπορεί να ανέβεις σε αυτό και να κάνεις πεζοπορία με τα αγαπημένα σου παιδιά. Μάλιστα, προτού πας στο καταφύγιο υπάρχουν σημεία όπου εμφανίζονται ελάφια και είναι μια πολύ όμορφη στιγμή για να γνωρίσουν τα παιδιά από κοντά τη φύση.

Υπάρχουν και άλλα μέρη τα οποία είναι τέλεια για τα παιδάκια όπως είναι το Christmas Factory στην Τεχνόπολη αλλά και άλλες περιοχές.

Τσέκαρε και αυτά :

Χριστούγεννα 2022 : Το λάθος στην ταινία Γκριντς

Θέατρο Αλκμήνη: Παράταση των παραστάσεων