Χριστούγεννα στην Αθήνα

Τα Χριστούγεννα στην Αθήνα είναι πάντα μαγικά! Πολλές περιοχές φορούν τα “γιορτινά” τους, όλα τα μαγαζιά είναι στολισμένα για τις γιορτές και εμείς κάνουμε καθημερινά βόλτες για να ανακαλύψουμε τα κατάλληλα σημεία, έτσι ώστε να βγάλουμε την απόλυτη φωτογραφία για το Instagram feed mας.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η πόλη των Αθηνών υποδέχεται στους δρόμους της, καθημερινά, χιλιάδες πολίτες οι οποίοι πηγαίνουν στις δουλειές τους, κάνουν τα ψώνια τους, βγαίνουν για φαγητό και καφέ ή ψάχνουν να βρουν εκείνο το πρόσωπο με το οποίο θα ερωτευτούν και θα ζήσουν για πάντα μαζί!

Μέχρι, όμως, να γίνει πραγματικότητα αυτή η συνθήκη στη ζωή σου, μπορείς να βγάλεις κάποιες φωτογραφίες για το Instagram feed ή το Facebook και να μοιράσεις το δικό christmas spirit στους διαδικτυακούς σου φίλους.

Ποια σημεία επιβάλλεται να επισκεφτείς :

#1. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα 

Το τεράστιο δέντρο από το Καρπενήσι φωταγωγήθηκε στις 1 Δεκεμβρίου παρουσία πολλών δημάρχων από διάφορες πόλεις του κόσμου και είναι υπέροχο για φωτογραφίες. Αν δεν είσαι στη φάση που θες να βγάλεις selfie, τότε φωτογράφισε τη νύχτα!

#2. Στην οδό Βουκουρεστίου 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη City Now (@city_nowgr)

Κοντά στο citylink έχει στηθεί μια μεγάλη μπάλα η οποία θυμίζει χριστουγεννιάτικο στολίδι και μπορείς ν φωτογραφηθείς μέσα σε αυτή! Είναι υπέροχη και πολύ φωτεινή!

#3.Στα σοκάκια της Ερμού 

Τα σοκάκια της Ερμού έχουν ένα dark vibe , ειδικά τη νύχτα που σβήνουν τα φώτα! Είναι κάποια σημεία τα οποία είναι ιδανικά για πιο street φωτογραφίες και μέσω αυτών μπορείς να αναδείξεις τα outfit σου ή και μια άποψη καθώς υπάρχουν γκράφιτι τα οποία αξίζουν μια φωτογραφία!

Αυτά είναι τα τρία σημεία που επιλέξαμε εμείς! Αν εσύ ανακαλύψεις κάτι πιο μάχιμο και άξιο να φωτογραφηθεί, μπορείς να μας στείλεις την πρόταση σου και να σου κάνουν και ένα feature βρε παιδί μου!

Τσέκαρε και αυτά :

Μάνος Σαμαρτζής : Ποιος είναι ο fashion director

Χριστούγεννα 2022 : Οι βόλτες που πρέπει να κάνεις στην Αθήνα

 

Ad